reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Piękna i zadbana mama :))))

Wesolutka, masz jakieś przebarwienia że chcesz ją kwasami potraktować ??? Może Angie będzie bardziej zorientowana bo to dyplomowana kosmetyczka :)

U mnie sprawa z makijażem wygląda podobnie jak u Kasiunki ostatni raz bez makijażu wyszłam z domu jak miałam 17 lat :)))))

Czarownica, ślicznie wyglądasz

reklama
A u mnie w pracy (zwłaszcza dzieciaki) są w ciężkim szoku, jak mam coś na kształt makijażu (tylko cienie, kreski i trochę usta), a jak już złożę spódnicę lub sukienkę - padają trupem. Dlatego rzadko ich zaskakuję :-) Nie lubię się malować (chyba już coś na zmarszczki powinnam sobie kupić, bo niedługo mogą się pojawić) :-) :-) :-)

no wlasnie, angie, mow mi tu szybko czy kwasami mozna cos spiep***ć i czy ryzyko jest duze?? z czego w razie czego robi sie przeszczepy;-)? plamek to za duzo nie mam, ale takie drobne grudki i zaskorniki, ble:sorry: Juz kilka kosmetycze3k mowilo mi, ze w moim przypadku efekt bylby bardzo widoczny, gdybym sie zdecydowala...

czarownica, co jest??

speszyl for ju, zebys wyszla z tej doliny: wiersz Ci dedykuje -

Wesolutka fiku miku trzyma pszczółkę dziś w słoiku
Mowi: Polec mala pszczolko, czarownice cmoknij w czolko,
Niechaj wraca z tej doliny na BB i do rodziny :tak::-D;-):happy:

Wesolutka - jestes niesamowita :-)
Ja tez chce taki wierszyk na mojego dola :tak::zawstydzona/y:
Ja tez maluje sie codziennie - cien do powiek + maskara i the end

Kiedy ciężko Ci na duszy
bo los nie chce być łaskawy
spójrz na słodkie loczki Ali -
wyprostują wszystkie sprawy!
Spójrz na oczka jej niebieskie
ich spojrzenie tak radosne
w cień odsunie wszystkie sprawy
i uczyni w sercu wiosnę!
Moc tak wielką ma Twa córcia
choć jest jeszcze tak malutka
że gdy jest gdzieś blisko Ciebie
robi "pstryk!"
- i już po smutkach :tak::-)

O qrcze Wesolutka rozwalilas mnie tymi swoimi wierszykami...Normalnie zarabiste!!:-):happy:
A co do tych kwasow to ja naprawde malo juz pamietam ale wiem ze dobre efekty potrafia przyniesc szczegolnie jak masz tlusta i porowata cere, taka z zaskornikami,(widzilam na wlasne oczy super efekty u kolezanki) raczej nie sa to zabiegi dla wrazliwcow ani dla cer naczynkowych, to jest chyba dobry moment zeby zaczac tzn juz niedlugo bedzie malo slonca a w trakcie serji zabiegow nie powinno sie wystawiac pyszczka na slonce. Pojdz do jakiejs sprawdzonej kosmetyczki z doswiadczeniem i powinno byc w pozadku to nie jest jakies strasznie drastyczne dzialanie, chyba ze stezenie kwasow pomyli ale bez przesady, a moze ma jakis certyfikat ze szkolenia zluszczania kwasami to niech ci pokaze...powodzenia! Poszukaj sobie jeszcze info w necie bo ja juz naprawde dawno nie mialam doczynieni z tymi sprawami.

reklama
Heh dziekuje za wierszyk:):):) naprawde mnie rozbawil :) jak siedze na BB to nie mysleo przyziemnych sprawach!!!!!!!
DOLINE MAM BO OD CZASUjak nasza firma zaczela dzialac i ma sie dobrze moj CHORY na maxa szwagier zazdrosny debil (zazdrosc to strasznba choroba) zaczal wymyslec na nas niestworzone rzeczy przestawil przecikko nammoja siore!!!! a ona taka glupia ges idzie za nim krok w krok no i nie rozmawia zemna!! nie pytajcie dlaczego bo ja sama tego nie wiem!!!!! nie mam ochoty nawet isc sie pytac bo wiem ze ona jest pod wplywiem tego cepa i nie bedzie docieralo do niej nic cokolwiek bym jej powiedziala!!!!!!i jets mi przykro ze taki moj kontakt z siora tzn juz brak kontaktu:(
pocieszma sie tymze mam kolezanki szwagierki ale siora to siora i trudno pogodzic sie z tym ze oddalamy sie od ciebie na maxa!!!!!!!!!!
czy wy tez macie takie przejscia z rodzenstwem?? klucicie sie??? nie rozmawiacie??? czy raczej wasze stosunki sa dobre

Do góry