Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja chciałam tylko powiedzieć ze Bepanten to najlepszy krem jaki znam.
REWELACJA
Jak karmiłam wyleczyło mi popękane i krwawiące sutki,a teraz mały po raz pierwszy odparzył sobie pupkę i posmarowałam bepantenem i zaraz znikło normalnie powinni dostać nobla na tą maść(krem)
No niestety Bira nie żartuję może to dlatego że ja do przychodni w ciąży nie chodziłam tylko prywatnie i dlatego mnie olali.Położna wypełniła tylko u mnie w domu opcje najróżniejsze zapytała się czy wszystko wiem i czy z małą ok i poszła:-(Beata, żartujesz?U mnie pojawiła się jakoś trzy dni po wyjściu ze szitala. Zresztą jak tylko miałam jakiś problem zjawiała się w ciągu dwóch godzin. W szpitalu też opiekę miała super. Chyba mam szczęście do naszej służby zdrowia;-):-)
A my nigdy nie mieliśmy odparzonej dupkiJa chciałam tylko powiedzieć ze Bepanten to najlepszy krem jaki znam.
REWELACJA
Jak karmiłam wyleczyło mi popękane i krwawiące sutki,a teraz mały po raz pierwszy odparzył sobie pupkę i posmarowałam bepantenem i zaraz znikło normalnie powinni dostać nobla na tą maść(krem)
ale ponoć Bepanthen jest dobry też tak słyszałam a używałam u siebie na ręce i nie wiem czy pomógł bo mi tylko zwykły Nivea pomaga
No niestety Bira nie żartuję może to dlatego że ja do przychodni w ciąży nie chodziłam tylko prywatnie i dlatego mnie olali.Położna wypełniła tylko u mnie w domu opcje najróżniejsze zapytała się czy wszystko wiem i czy z małą ok i poszła:-(
Ciężko powiedzieć....możliweJa też nie chodziłam do przychodni, bo m godziny nie odpowiadały. Ale może położna przyszła do mnie tak wcześnie, bo wcześniej chodzłam do niej na szkołę rodzeniaCiężko powiedzieć....

Jakich pieluch uzywacie?
Ktos uzywa innych niz pampers?Moze pochwalic inna firme?
Bo ja mam pampersy i chusteczki rowniez i boje sie zaryzykowac cos innego