reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

Beata, żartujesz?:szok: U mnie pojawiła się jakoś trzy dni po wyjściu ze szitala. Zresztą jak tylko miałam jakiś problem zjawiała się w ciągu dwóch godzin. W szpitalu też opiekę miała super. Chyba mam szczęście do naszej służby zdrowia;-):-)

reklama
Ja chciałam tylko powiedzieć ze Bepanten to najlepszy krem jaki znam.
REWELACJA
Jak karmiłam wyleczyło mi popękane i krwawiące sutki,a teraz mały po raz pierwszy odparzył sobie pupkę i posmarowałam bepantenem i zaraz znikło normalnie powinni dostać nobla na tą maść(krem)

REWELACJA
Jak karmiłam wyleczyło mi popękane i krwawiące sutki,a teraz mały po raz pierwszy odparzył sobie pupkę i posmarowałam bepantenem i zaraz znikło normalnie powinni dostać nobla na tą maść(krem)

Ja używam u Ingi tylko kremu bepanthen i jest rewelacyjny. Pomógł i mi i małej i jej wiecznie odparzonej dupce:-)

Beata, żartujesz?:szok: U mnie pojawiła się jakoś trzy dni po wyjściu ze szitala. Zresztą jak tylko miałam jakiś problem zjawiała się w ciągu dwóch godzin. W szpitalu też opiekę miała super. Chyba mam szczęście do naszej służby zdrowia;-):-)
No niestety Bira nie żartuję może to dlatego że ja do przychodni w ciąży nie chodziłam tylko prywatnie i dlatego mnie olali.Położna wypełniła tylko u mnie w domu opcje najróżniejsze zapytała się czy wszystko wiem i czy z małą ok i poszła:-(

REWELACJA
A my nigdy nie mieliśmy odparzonej dupki:tak:ale ponoć Bepanthen jest dobry też tak słyszałam a używałam u siebie na ręce i nie wiem czy pomógł bo mi tylko zwykły Nivea pomaga:tak:

No niestety Bira nie żartuję może to dlatego że ja do przychodni w ciąży nie chodziłam tylko prywatnie i dlatego mnie olali.Położna wypełniła tylko u mnie w domu opcje najróżniejsze zapytała się czy wszystko wiem i czy z małą ok i poszła:-(

Ja też nie chodziłam do przychodni, bo m godziny nie odpowiadały. Ale może położna przyszła do mnie tak wcześnie, bo wcześniej chodzłam do niej na szkołę rodzenia:confused: Ciężko powiedzieć....

Jakich pieluch uzywacie?
Ktos uzywa innych niz pampers?Moze pochwalic inna firme?
Bo ja mam pampersy i chusteczki rowniez i boje sie zaryzykowac cos innego

ja też na pampkach jade ale chusteczki nivea baby pure używam i za nic w świecie bym ich nie zamieniła na żadne inne :no::-)

Jakich pieluch uzywacie?
Ktos uzywa innych niz pampers?Moze pochwalic inna firme?
Bo ja mam pampersy i chusteczki rowniez i boje sie zaryzykowac cos innego

Jezeli chodzi o pieluchy to uzywam Pampers active baby 3 zamiennie z Huggies Premium 3 a chusteczki jak na razie pampers chociaz mialam na poczatku nivea i bylam z nich tez zadowolna.

KARINA

reklama
Ostatnio zmieniłam proszek do prania dla malego na Jelp i dokupiłam do tego Lenor Sensitive jestem bardzo zadowolona ubranka sa doprane,miekkie i pachnace:-)
Wczesniej balam sie proszku uzywac wiec pralam w plynie do prania Dzidzius ubranka byly tez mile i pachnace ale mysle ze nie az tak doprane jak teraz.

POZDRAWIAM
KARINA

Do góry