reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Ja też kupiłam klin i został przetestowany juz na 2-mies. bratanicy (polecany jest szczególnie dla dzieci, którym się często ulewa - jak dziecko ma ciut wyżej plecki i głowę to rzadziej pokarm się cofa)
Zwykła poduszka jest bezwzględnie zabroniona podobno.
No i mam też wałeczki z Allegro - mam zamiar je stosować na noc (tak jak stefanna i Giza)
No i mam też wałeczki z Allegro - mam zamiar je stosować na noc (tak jak stefanna i Giza)
Ja też kupiłam klin i został przetestowany juz na 2-mies. bratanicy (polecany jest szczególnie dla dzieci, którym się często ulewa - jak dziecko ma ciut wyżej plecki i głowę to rzadziej pokarm się cofa)
czyli nie zaszkodzi ten klin a nawet może pomóc :-) bardzo się cieszę:-)
kathi
Marcowe mamy'08
Darinia to super, jeden problem z głowy. To juz teraz z pępuszkiem nic nie trzeba robic jak odpadł?
Pępek odpadł :-)
:-):-):-)
Jak odpadnie, to jeszcze ze 2-3 dni trzeba jeszcze czyścić tym spirytusem, aż wszystko ładnie się zasuszy.Darinia to super, jeden problem z głowy. To juz teraz z pępuszkiem nic nie trzeba robic jak odpadł?
Marteczka23
Fan(ka)
Darinia to teraz pępkowe???

K...a ja zakraplam jej tam głęboko i zobaczymy kiedy odpadnie bo już go by nie było gdyby mnie uświadomiły wcześniej,a jak widziałam jak jej robiły tą piochtaniną to tak samo robiłam spirytusem:-(

K...a ja zakraplam jej tam głęboko i zobaczymy kiedy odpadnie bo już go by nie było gdyby mnie uświadomiły wcześniej,a jak widziałam jak jej robiły tą piochtaniną to tak samo robiłam spirytusem:-(
reklama
Dusia08
Marzec '08
U nas tez wczoraj odpadl pepuszek :-) I naprawde duzo lepjej bez niego, bo caly czas mialam wrazenie ze malego to bardzo boli jak mu czyszcze. No a teraz juz inaczej.