reklama

Pielęgnacja maluszka

reklama
ja mam obrone 22 czerwca zobacze jak bede sie czula jak dobrze to pojde a jak nie to październik :) ale teraz tez mam troszke rzeczy do załatwienia po swietach egzmain i wpisy a 14 maja ostatni egzamin :-)

Aestima - za Ciebie z resztą też &&&&&&&

jak ja się broniłam to było ze mną w grupie naprawdę bardzo dużo dziewczyn z brzuszkami i nawet takimi już w 40 i 41 tyg ciąży, i wszystkie były traktowane naprawdę bardzo łagodnie, praktycznie o nic je nie dopytywali, weszły, wyszły i miały z głowy. Jeśli ja bym była w takiej sytuacji i bym naprawdę się dobrze czuła to bym pojechała jak w dym ale gdybym miała mieć dodatkowy stresik z tego powodu że jestem w ciąży to bym to przełożyła

Ironia jesteś niesamowita-niedosyt... choć ja tez doceniam ciąże jakoś mi tak cudnie z maluszkiem w brzuszku pomimo pewnych niewygód. Chce żeby Mała wyszła w terminie i sie nie śpieszyła ani trochę, chyba że w 9 m-cu zmienie zdanie i z wyczerpania będę prosić o wyklucie, co jest możliwe ;-)

Aestima co połozna to troszkę inne podejście, moja jest zwolenniczką jak najpóźniejszego stawienia się w szpitalu oczywiście jak czujemy dzidzię, wody są klarowne itp., ale moje obawy pierworódki myśle zwyciężą i pojade szybciej :sorry2:

A w ogóle ciekawe kto sie rozpakuje pierwszy... majówki już zaczęły, a pamiętacie nasze rozmowy że to będzie znak, ze na nas juz też czas...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry