reklama

Pielęgnacja maluszków

reklama
Izabela no ja przed fridą zazwyczaj wodą morską zmiekczam jeśli katar nei jest wodnisty - no ale to kupisz zawsze w każdej aptece i chyba bez sensu na zaś...moze dłuuuugo maluszek nie bedzie miał kataru czego mu życzę :)
ale jak koniecznie chcesz być zaopatrzona na każdą okazję to polecam np Disnemar niebieski dla dzieci 25ml - Vitanea.pl - apteka internetowa - leki i kosmetyki najtaniej (www.vitanea.pl).
a nie polecam MARIMER IZOTONICZNY SPRAY AEROZOL DO NOSA 100 ML - Apteka internetowa Domzdrowia.pl - leki, suplementy i kosmetyki w internecie. Sprawdź nasze promocje.
bo ma strasznie silny strumień - za silny dla dziecka wg mnie...

A zapomnialam Wam powiedziec że ostatnio połozna mi mówiła że dziecko do 6 tyg. mam nie smarowac oliwkami dla dzieci tylko olejem spozywczym albo oliwą z oliwek też teka spożywczą:szok:.I tak ja jej słuchałam do tej pory to tym razem chyba jakis bzdury mi nagadała:dry:.Słyszała któras z Was o czyms takim?

Ja kiedyś pisałam o tym,że któryś z uznanych naszych pediatrów polecał ojej rzepakowy, czysta technologia, bez zapachowych dodatków, naturalny...ale tłustość i zapach nie każdemu odpwiada.

oho :szok: Motyl - pierwsze słyszę :szok:
Mi położna poleciła smarować od początku jedynie mleczkiem np. nivea baby i takie sobie zakupiłam , bo na oliwkę za gorąco i się maluch będzie rozpływał dosłownie, więc tym bardziej też jakiś OLEJ czy OLIWA :szok:
na szkole rodzenia też nie słyszałam żeby trzeba olejem spożywczym :szok:

OLEJEM RZEPAKOWYM?????!!!!! oliwką z oliwek się zgodzę, a w naszym klimacie angielskim to też jeszcze ujdzie. A na co sa te wszystkie mleczka? Ja napewno mleczkiem nie oliwą czy olejem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry