reklama

Pielęgnacja maluszków

reklama
to pewnie trafiła ci się felerna partia czasem tak bywa;/
tak jak czasem sprawdzone pdpaski nagle cała paczka odkleja się buuu
a może tak być że w nocy jak przebierasz nagle chłodniej i sika ;p
moze po prostu poświęć jedną dwie pieluszki na to i przykrywaj jakoś albo wykombinuj jakiś wał ochronny;p
Poswięciłam wkładki laktacyjne, bo mi nic nie wycieka i są zbędne, byle ssię nie zagapić:cool2:Dzieki

KROCHMAL. Dodać go do kąpieli i będzie ładna gładka skóra. Do pół szklanki zimnej wody dać 1 łyżkę mąki ziemniaczanej, mieszać i tą mieszankę wlać do litra gotującej się wody i potem chwilkę mieszać.Potem dodać do wody do kąpieli.
DZIEKI DZIS ZATEM BEDZIEMY SIE KROCHMALIC BO NIE MAGE PATRZEC JAK ZAŁATWIŁAM CÓRKE PEWNIE JA SWEDZI:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a u mnie z kolei pampersy oryginalne 2 ewidentnie przesikuje....chocbym nie wiem jak starała sie boczki dokładnie zapinac falbanki rozkladac to jak lezy na boku to mu wyplywa i ostatnio co zmiana pieluchy to zmiana ubrania...kupilam pieluchy babydream w rossmanie i powiem wam ze jest lepiej...ale i tak mamy jeszcze 2 megapaki pampów do zużycia :)

Dziewczyny jak często "wietrzycie" pupę maluszkom?
Bo mój mały ma troszkę zaczerwienioną boje się że sobie odparzy a mały bez pieluszki raz dziennie lerzał troszkę może to mało?a może coś innego źle robie???

Basiu mi też się tak czasem szczególnie w nocy ale to moja wina bo w nocy wszystko na śpiąco robię i pewnie nie do końca dobrze pieluszkę zapne:/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry