Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko to nie samo posmarowanie ale tez wyczesywaniedzięki mitemil, posmarowałam oliwką. Zobaczymy co będzie![]()

wiec trzeba wrocic... co prawda jak dla mnie ten zapach jest zbyt intensywny no ale co zrobic... grunt ze po max 2 myciach problem znika ;-)Maja też najwięcej sika nad ranem i zastanawiam się dlaczego tak się dzieje?kurcze...a ja na spowiedzi pominelam pkt. 7 :-(
no to sie poprawiam - zmieniam Monice gacie po spaniu i przed spaniem albo jak kto woli przed karmieniem i po karmieniu :-)
w nocy nie zmieniam bo moja Edeltrauda Dzwonek nie sika noca tylko dopiero rano ok. 5-7 ;-)
a ciemieniucha...ja bardzo sobie chwale ta pianke ktora tu juz mju polecala (Mustella) - ostatnio przez te wysypkowe przygody przestalam nia myc wlosy Moni i mamy ciemieniuchewiec trzeba wrocic... co prawda jak dla mnie ten zapach jest zbyt intensywny no ale co zrobic... grunt ze po max 2 myciach problem znika ;-)

Jak tam czytam o tej częstotliwości mycia główki Dziecka to ja myję codziennie
A jeśli chodzi o mycie czymś innym niż płynem w którym kąpię Dziecko to ja w takim razie jeszcze nigdy w życiu nie myłam Mu główki![]()