reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
Agbar gratuluje.....!!!!! Super!!!!

A my też wczoraj 4 kupy...ale konsystencja różna, nie były wodnite, dziś już tylko dwie, więc mam nadzieję, że o biegunce nie mam mowy.....
ale może u nas przez jabłko- bo w sobotę i niedzielę był obiadek słoiczkowy, a jabłko 2 razy jako deser podane....

a jeszcze co do kup- może być taka ciemno zielona na wierzchu bo się zdążyła utlenić? Bo wiecie- dziwną mam ostatnio zabawę- jak się rozdusi to ta kupa w środku żółta, na wierzchu tylko taka szpinakowa....no chyba że szła na obiad marchew to marchewkowa i zatwardzeniowata?

e: i jak czytam jak ubieracie boba do snu, to ja chyba przeginam - bo u nas albo bodziak z długim i w śpiworek bez rękawów, albo jak nie mam bodziaka z długim to z krótkim rękawem i na to kaftanik z długim i do śpiwora- bez skarpetek i spodni.... - i widzę, że przez pół nocy cieply jest, ale tak koło trzeciej to już chłodne stopy więc w połowie lekki kocyk do połowy...ale już teraz zgłupiałam czy on chłodny czy spocony prze ten niedobór D3.....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak ubieracie dzieciątka w domku? bo nie wiem czy to nie za mało: body z długim, spodenki, skarpetusie, temp 23 st

reklama
Agata przy 20 st. ma z reguły ubrane body z dł lub krótkim rekawem i spodenki... czasem skarpetki włoze;-)

Do góry