reklama
A mój malec dzisiaj był bez czapki na dworze. Bardzo mu się podobało.
My w domu ubieramy body z długim lub krótkim rękawem, spodenki i skarpetki, chociaż te ostatnie najczęściej są zdejmowane przez Bartusia przy pomocy dziąsełek
My w domu ubieramy body z długim lub krótkim rękawem, spodenki i skarpetki, chociaż te ostatnie najczęściej są zdejmowane przez Bartusia przy pomocy dziąsełek
agniecha83
Fanka BB :)
A mój malec dzisiaj był bez czapki na dworze. Bardzo mu się podobało.
My w domu ubieramy body z długim lub krótkim rękawem, spodenki i skarpetki, chociaż te ostatnie najczęściej są zdejmowane przez Bartusia przy pomocy dziąsełek![]()
u nas identycznie, body z krótkim lub długim rękawkiem, cieńkie bawełniane spodenki i skarpetki, które także co chwilę spadają
A jak jest tak ciepło w domu to uwielbia leżeć w samych bodach, wtedy "biega" i krzyczy z radości
nadineczka
U mnie przy takiej temp chodzi w body na krotki rekaw i spodenki albo nie![]()
to już CHODZI?
jola.24
A jak???

Zapitala jak maly samochodzik

Zapitala jak maly samochodzik

Dziewczyny muszę się z Wami podzielic odkryciem.
Przes całe 4 mce mały był chowany w najdrozszych pampersach ,tych softach czy jakoś tak...ale ostatnio kupiłam z ciekawości pampersy z rossamana (babydream) i wiecie co? głupia byłam ,że wcześniej nie kupiłam! Są nawet lepsze niz pampersy.Kaupa ani razu nie wyleciała (a robi mega płynne bo na cycu) .Super chłonne i mięciutkie.Zaoszczedzamy teraz połowę kasy na pileuchach.Polecam Wam ze szczerego serca!
Przes całe 4 mce mały był chowany w najdrozszych pampersach ,tych softach czy jakoś tak...ale ostatnio kupiłam z ciekawości pampersy z rossamana (babydream) i wiecie co? głupia byłam ,że wcześniej nie kupiłam! Są nawet lepsze niz pampersy.Kaupa ani razu nie wyleciała (a robi mega płynne bo na cycu) .Super chłonne i mięciutkie.Zaoszczedzamy teraz połowę kasy na pileuchach.Polecam Wam ze szczerego serca!
Dziewczyny muszę się z Wami podzielic odkryciem.
Wiesz co to zależy od pupencji = Laura ma od razu krosty na pupie od tej pieluchy - i to nawet nie jak zrobi siku / kupę tylko od samej pieluchy.... a szkoda...
Oj Czehow:-(No to widocznie nam się tak tylko pofarciło z pieluchami a szkoda!Chyba ,że i u nas cos się jeszcze bedzie działo .Narazie to 1 opakowanie.
Mam nadzieję że Mateuszek nie będzie tak reagował jak Laura
reklama
Gosieekk
Nie wiem czy to odpowiedni wątek, ale niech będzie tu. Ostatnio jak byliśmy na bilansie to pani doktorowa w rubryce "liczba zębów" wstawiła plusik
Nic nie mówiłam, że ślini się na potęgę. Ona tylko zajrzała do buzi. Nic mi nie mówiła też. Co ten plusik oznacza??
Nic nie mówiłam, że ślini się na potęgę. Ona tylko zajrzała do buzi. Nic mi nie mówiła też. Co ten plusik oznacza??
Podziel się: