reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

u nas w domu jest 21-22 stopnie a mały w body na krótki rękaw , spodenki i bluzeczka albo ogrodniczki i body, skarpety tez , czasem do zabawy i fikania zdejmuje ale jak na leżaczku leży albo śpi to w skarpetach

reklama
A mój malec dzisiaj był bez czapki na dworze. Bardzo mu się podobało.
My w domu ubieramy body z długim lub krótkim rękawem, spodenki i skarpetki, chociaż te ostatnie najczęściej są zdejmowane przez Bartusia przy pomocy dziąsełek :)

A mój malec dzisiaj był bez czapki na dworze. Bardzo mu się podobało.
My w domu ubieramy body z długim lub krótkim rękawem, spodenki i skarpetki, chociaż te ostatnie najczęściej są zdejmowane przez Bartusia przy pomocy dziąsełek :)

u nas identycznie, body z krótkim lub długim rękawkiem, cieńkie bawełniane spodenki i skarpetki, które także co chwilę spadają :)
A jak jest tak ciepło w domu to uwielbia leżeć w samych bodach, wtedy "biega" i krzyczy z radości

Dziewczyny muszę się z Wami podzielic odkryciem.
Przes całe 4 mce mały był chowany w najdrozszych pampersach ,tych softach czy jakoś tak...ale ostatnio kupiłam z ciekawości pampersy z rossamana (babydream) i wiecie co? głupia byłam ,że wcześniej nie kupiłam! Są nawet lepsze niz pampersy.Kaupa ani razu nie wyleciała (a robi mega płynne bo na cycu) .Super chłonne i mięciutkie.Zaoszczedzamy teraz połowę kasy na pileuchach.Polecam Wam ze szczerego serca!

Dziewczyny muszę się z Wami podzielic odkryciem.
Przes całe 4 mce mały był chowany w najdrozszych pampersach ,tych softach czy jakoś tak...ale ostatnio kupiłam z ciekawości pampersy z rossamana (babydream) i wiecie co? głupia byłam ,że wcześniej nie kupiłam! Są nawet lepsze niz pampersy.Kaupa ani razu nie wyleciała (a robi mega płynne bo na cycu) .Super chłonne i mięciutkie.Zaoszczedzamy teraz połowę kasy na pileuchach.Polecam Wam ze szczerego serca!

Wiesz co to zależy od pupencji = Laura ma od razu krosty na pupie od tej pieluchy - i to nawet nie jak zrobi siku / kupę tylko od samej pieluchy.... a szkoda...

Oj Czehow:-(No to widocznie nam się tak tylko pofarciło z pieluchami a szkoda!Chyba ,że i u nas cos się jeszcze bedzie działo .Narazie to 1 opakowanie.

reklama
Nie wiem czy to odpowiedni wątek, ale niech będzie tu. Ostatnio jak byliśmy na bilansie to pani doktorowa w rubryce "liczba zębów" wstawiła plusik:eek: Nic nie mówiłam, że ślini się na potęgę. Ona tylko zajrzała do buzi. Nic mi nie mówiła też. Co ten plusik oznacza??

Do góry