reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
No i tez wykapalam normalnie *_*
Monika20078
Dziewczyny, czy któraś używa pampersów DADA z Biedronki? Przetestowałam te z Rossmana ale nie jestem zadowolona, bo po godzinie już był przepełniony ( ale mój Grajanek sika jak dziki). A te oryginalne Pampersa cholernie drogie...
Monika ja miałam jedynki z dady, jedną małą paczkę na próbę kupiłam. I nie byłam zadowolona. Koleżanka ma mi oddać paczkę 2, jeśli chcesz mogę Tobie sprezentować (pocztą) to wypróbujesz bo obawiam się że mój Szymek juz w dwójeczkę nie wejdzie
Dzisiaj mam odebrać te pampki od niej to jakby co pisz.
Ja ogólnie wybredna jestem co do pieluch, huggisy tez mi nie podpasiły, jedynie pampers się sprawdza.
Chcę sprawdzić jak się sprawdzają w realu wielorazowe, ale na pewno nową Reni Jusis nie zostanę i prać ich w orzechach nie będę:-)
Ja ogólnie wybredna jestem co do pieluch, huggisy tez mi nie podpasiły, jedynie pampers się sprawdza.
Chcę sprawdzić jak się sprawdzają w realu wielorazowe, ale na pewno nową Reni Jusis nie zostanę i prać ich w orzechach nie będę:-)
gosikkk
my uzywamy pieluch dada 2 i jestesmy zadowoleni. nie wiem jak dada 3 bo slyszalam ze juz tak sie nie sprawdzaja. hugisy tez nam nie podpasowaly.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Monika ja używam dada i jestem zadowolona. Nie odparzają pupy, nie przeciekają (no chyba że się trafi jakaś mega sraka ale z tym to zaden pamper sobie nie poradzi ;-)). Używamy 2, ale już zaczniemy przechodzić na 3 bo te pieluchy należą raczej do tych mniejszych.
No a koszt nieporównywalnie mniejszy - u nas 29 zł za 78 sztuk.
No a koszt nieporównywalnie mniejszy - u nas 29 zł za 78 sztuk.
zaza26
Dziewczyny, czy któraś używa pampersów DADA z Biedronki? Przetestowałam te z Rossmana ale nie jestem zadowolona, bo po godzinie już był przepełniony ( ale mój Grajanek sika jak dziki). A te oryginalne Pampersa cholernie drogie...
my uzywamy pieluch dada 2 i jestesmy zadowoleni. nie wiem jak dada 3 bo slyszalam ze juz tak sie nie sprawdzaja. hugisy tez nam nie podpasowaly.
my używaliśmy Dady 1 i 2 i w porównaniu z Happy i Pampersami wypały u nas najlepiej, ale Dady 3 już nie są takie fajne:-(
młody się wierci strasznie a te pieluszki dośc sztywne są i jak się zwiną przy zginaniu nóżek to już tak zostają i zdarza się, że przeciekną, no i młodemu średnio pasują bo chyba nie są tak chłonne jak te mniejsze rozmiary
teraz używamy Pampersów Sleep&Play, bo niestety nasz łobuziak nadal przynajmniej 15 pieluszek na dzień zużywa, więc cena jest dla nas priorytetem nadal, biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości to jestem z nich zadowolona
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ja już przetestowałam chyba wszystkie pieluszki jakie są i na Hani i na Mai, pampersy sa najlepsze. Kupuje je tylko w promocji - szukam po wszystkich gazetkach gdzie sa najtańsze. I to nie jest tak, że one są najdroższe, bo pampersa rzadziej się zmienia niż inne pieluszki bo dłużej wytrzymują, przez co są bardziej wg mnie ekonomiczne :-)