szopek
Mama Kniazia Burubara
wychodzi tanio pod warunkiem, ze się teleportują w czasoprzestrzeni do odbiorcy czyli odliczajac koszty przesyłki. Wliczając taki koszt to oszczędnosc na pampkach 4 jest rzędu 2-3 groszy z pieluchę a to już nie takie ho, ho.Na allegro sa tanio pamki ,zobaczcie Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
A te nie sa tanie? Pytam bo nie kupuje tej marki wiec nie wiem PAMPERS NIEMIECKIE BABY DRY 4 okazja 246szt 155zł (753238133) - Aukcje internetowe Allegro
No ale nasze pociechy to pewnie już na 4+ lub 5 jadą ( przynajmniej mój).
np PAMPERS NIEMIECKIE 5- 102szt. KURIER tylko 87,00 (773983803) - Aukcje internetowe Allegro to już wychodzi mi całkiem sporo.
Jedyny sposób na oszczędności to albo umawiać sie na odbiór osobisty albo filować promocje w marketach.
d\ieki Iwonkaw sumie na dzien moze sie przydadza
latwiej sie bedzie ruszac.kupie mala paczke i zobaczymy.Zawsze sa dobre i zle opinie.mam tescowe tez,zakladam na noc bo sa wlasnie chlonne a pamki czasem nad rane musze zmieniac bo caly przelany
dzis np.malo sikal ale malo tez juz pije
![]()
Ja nie kupowałam ich bo mi akurat chusteczki nie podeszły.Mam jakieś przyzwyczajenie, ze cytrusowe zapachy nadają się do środków czystości typu mleczko do czyszczenia wanny. Moja mama kupuje ( bo ja mam ściery zwykłe

Poza tym przy takim ruchliwym dziecku -a przecież kto jak kto ,Kondzio też do cichych truś nie należy- to wolę coś z elastycznymi bokami. Bo go obetrze , albo mu zlatywać będą.
Huggiesy są elastyczne ale nie tak jak Pampki i Miku ma ślady, obcieraja go.
dotkass- pielucho-majtków nie kupie bo jeszcze się przyzwyczaję do lepszego i co ja wtedy zrobię;-).
Natomiast co do uczuleń i innych takich.
Pampki 2 i 3 były beznadziejne ( te 3 bez chmurek jak jeszcze pamiętacie czyniło to różnicę), używaliśmy tescowych i huggiesów. 3 z chmurkami i wzwyż to już moim zdaniem są bezkonkurencyjne. Gdyby jeszcze tak nie śmierdziały tym balsamem.
w karfurze jest teraz promocja na pampersy - ceny nie pamiętam 40 coś tam za jumbo paczkę obojętnie jakiego rozmiaru