reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pierworódki

A ja marze o lodowatej coca-coli.Chociaz musze sie przyznac ze raz w tyg.pozwalam sobie na szklaneczke, to silniejsze ode mnie.

Po jutrze mam wizyte u ginekologa:-D.Nie moge sie doczekac kiedy zobacze mojego okruszka:-):-):-).Ciekawe ile urósł????A po wizycie do fryzjera, bo juz patrzec na siebie nie moge:tak::tak::tak:.Pozdrawiam:-)

reklama
:-) - jak w klubie AA
Mój mąż miał ubaw jak usiadłam z koleżanka tez ciężarówką i zamiast o dzieciach zaczęłyśmy opowiadać sobie o dobrych drinkach i tak wykombinowałyśmy ze ściągniemy sobie pokarm na 3 dni pomrozimy i się upijemy. :-D oczywiście to takie nasz głupie gadanie ale jak ktoś posłuchałby z boku pomyśleć można... alkoholiczki;-)

Zawsze marzy nam się to czego mieć nie możemy. Więc teraz marzymy o jakimś drinku albo piwie. A tym bardziej, że w końcu trochę cieplej się zrobiło. A co do coli to ja ją czasami pijam jak mam ochotę. Gdybym miała zrezygnować totalnie z wszystkiego to piłabym tylko ziołowe herbaty i wodę mineralną.

hahaha widzę ze został poruszony temat zachcianek ... ja dziś dostałąm łyka piwa z sokiem ...boszsz dziewczyny jakie to było przepyszne :-D
ambrozja normalnie

:-) - jak w klubie AA
Mój mąż miał ubaw jak usiadłam z koleżanka tez ciężarówką i zamiast o dzieciach zaczęłyśmy opowiadać sobie o dobrych drinkach i tak wykombinowałyśmy ze ściągniemy sobie pokarm na 3 dni pomrozimy i się upijemy. :-D oczywiście to takie nasz głupie gadanie ale jak ktoś posłuchałby z boku pomyśleć można... alkoholiczki;-)
dokładnie to samo u mnie....:-D
była ostatnio u mnie znajoma i stwierdziłyśmy ,zę ja tez ściągnę pokarm...do zamrażarki....i schlejemy się Żubrówką :-D:-D:-D
nawet nie macie pojęcia jak ja tęsknie za żubrówką ....o maaatko :-D

Dzis rano wstałam nafaszerowana energia na full.Chodze i ciagle sprzatam.Nie wiem co mam ze soba robic.Jutro czeka mnie bardzo mily dzien: lekarz:-) i fryzjer.W koncu musze doprowadzic moje włosy do ładu.Ostatni raz farbowałam na swój slub, wiec pomyslcie jakie mam masakryczne odrosty:szok:.

hahaha widzę ze został poruszony temat zachcianek ... ja dziś dostałąm łyka piwa z sokiem ...boszsz dziewczyny jakie to było przepyszne :-D
ambrozja normalnie

dokładnie to samo u mnie....:-D
była ostatnio u mnie znajoma i stwierdziłyśmy ,zę ja tez ściągnę pokarm...do zamrażarki....i schlejemy się Żubrówką :-D:-D:-D
nawet nie macie pojęcia jak ja tęsknie za żubrówką ....o maaatko :-D

ja mam podobnie teraz ciagle grille kazdy piwko a ja wode:-D ost raz alkohol pilam w sierpniu :-)
ale jak urodze to wypije jakies male piwko z soczkiem;-) chyba nie zaszkodzi.

a ja i tak sie martwię, bo nigdy nie mowiłam, ze piwa nie lubie u mnie impreza "zaczynała" się po czwartym,wiem, okropny piwosz ze mnie i duża część mojej nadwagi sprzed ciąży to właśnie to piwo, ale martwię, się, że juz głowa nie ta i kilka łyków a ja padne ululana, jak po całonocnej libacji.

a mój mąż mi dokucza, że w końcu się ekonomiczna zrobie...
oczywiście, jak tylko się odobrazi za włosy:rofl2:

K.M. - trzymam kciuki:tak: i czekamy na relacje z wizyty:-D

weszłam na kwietniówki2009 i jakoś tak strach mnie obleciał :szok: ...
u mnie jeszcze do terminu 24 dni i zaczynam mieć stracha... a jeszcze niedawno pisałam, że porodem to się nie przejmuję...

reklama
Do góry