reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pierworódki

reklama
Dobry Wieczor. Własnie przed chwila sie dowiedziałam, ze moja znajoma urodziła 3 tyg.przed czasem.Wogole jakos zauwazyłam, ze ostatnio wiekszosc porodów odbywa sie przed wyznaczonym terminem.Moze my tez bedziemy miały swoje maluszki wczesniej ???

kurcze... skład tych mieszanek jakoś do mnie nie przemawia... ale czegoż nie robi się dla dzieciątka..

Sprawdzę póki co po naszych sklepach zielarskich co mają w asortymencie;-)
Zresztą może te herbatki i kawki nie będą nam potrzebne - a jak już zwykła "bawarka" zdziała cuda..

kurcze... skład tych mieszanek jakoś do mnie nie przemawia... ale czegoż nie robi się dla dzieciątka..
właśnie ten skład jest tym co wspomaga laktacje ;)
ta mieszanka ziól może nie brzmi najlepiej ale wierze ze nie jest to aż tak paskudna na jakie wygląda :p
zawsze można sobie darować w razie czego ;)

znalazłam świetną stronkę z której zamówimy bodziaki dla naszego maluszka ... usmiałąm się . Z resztą same zobaczcie Prezent dla noworodka dla chłopaka i dziewczyny koszulki body dziecięce z Twoim nadrukiem

Confi dzięki. Tylko wstyd się przyznać, ale ja nigdy nic na allegro nie kupowałam i jest to dla mnie absolutnie nie jasne, więc chyba będę się musiała poprzechadzać dalej po sklepach. No trudno blondynka!!! A to i tak wolę już taką herbatkę niż bawarkę... Przepraszam, ale bawarka mnie odrzuca.

Wczoraj jak wrócilam z miasta musiałam sie polozyc.Brzuch zaczął mnie pobolewac, a w pewnym momencie tak, ze nie mogłam sie podniesc z łóżka.:szok:wystraszyłam sie , ale po 20 minutach przeszło.:tak:8 kwietnia mam wizyte u lekarza wiec mu o tym powiem.Od paru dni tez lepiej mi sie oddycha:-):-):-)

Dzis moj maluszek taki ruchliwy:-D:-D:-D chyba działa na niego ta wspaniala pogoda, która mamy od kilku dni.

o herbatce "bocianek" pisała confi już jakiś czas temu (miesiąc/półtora). A teraz ponownie został temat poruszony.
Stronkę wcześniej zresztą podała linki do aukcji :-D

reklama
No tak ale mi chodzi czy lekarz jej polecil polozna czy znajoma?????
czy sama ja znalazla?:tak:
dzieki z gory za odpowiedz

Do góry