reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pierworódki

confi- super ta stronka z indywidualnymi wzorami na ubrankach dziecięcych... czegoś takiego właśnie mi brakowało :-) już do nich napisałam...
będzie fajny prezent dla tatusia :tak:

co do herbatek laktacyjnych to ja się nie znam ale kupiłam herbapolu jakieś paskudztwo "fito-mix środek mlekopędny" :baffled: a zawiera: liść melisy, owoc kopru włoskiego i owoc anyżu:baffled: jednym słowem paskudztwo ale co zrobić jak trza bedzie to wszystko wypiję ... no prawie wszystko...
ale mówię Wam śmierdzi to niesamowicie, całą szafka w kuchni mi zaśmierdła od tego :no: mam nadzieję, że lepiej smakuje niż pachnie...

ja bawarkę bardzo lubię tylko zastanawiam się czy to prawda, że ona wpływa na naszą mleczność ?:sorry: czy tylko tak się mówi? no bo co zwykła herbata z mlekiem by wystarczyła? tak samo karmi - mówi się że dobre na pokarm? ale czy to prawda? czy któraś z Was coś wie na ten temat ?

reklama
ula_28 - ja też słyszałam o karmi, a o bawarce mówiły mi różne osóbki z różnych stron kraju i środowisk - więc chyba to prawda :-D
co by nie było - lepsze w smaku te wypróbowane specyfiki niż te paskudztwa ze sklepów zielarskich, no chyba, że nie będą działały... wtedy będę piła ziółka:sorry:

Kurcze ostatnio nie moge zasnac o normalnej porze.Zasypiam ok 1 w nocy, a rano czuje sie jak neptyk.Na dodatek w nocy budze sie co godzine, dwie zeby zmienic pozycje snu.Marzy mi sie zeby spac na brzuchu.Ale juz nie długo.

Marzena80- ja też wybieram karmi i już nie mogę się doczekać kiedy je wypiję mniamm:-p

krystyna30- na mojej herbatce napisane jest, że pije ją się po porodzie

reklama
ja też chce piwa! Takiego zimnego, dobrego, z puszki, żeby tak lekko aluminium trąciło. I jasnego, pełnego.... takiego Żywca, albo Lecha.... ewentualnie Tyskie... oj, chyba namówię męża, żeby sobie piwo kupił, to chociaż powącham:baffled:

Do góry