confi- super ta stronka z indywidualnymi wzorami na ubrankach dziecięcych... czegoś takiego właśnie mi brakowało :-) już do nich napisałam...
będzie fajny prezent dla tatusia
co do herbatek laktacyjnych to ja się nie znam ale kupiłam herbapolu jakieś paskudztwo "fito-mix środek mlekopędny"
a zawiera: liść melisy, owoc kopru włoskiego i owoc anyżu
jednym słowem paskudztwo ale co zrobić jak trza bedzie to wszystko wypiję ... no prawie wszystko...
ale mówię Wam śmierdzi to niesamowicie, całą szafka w kuchni mi zaśmierdła od tego
mam nadzieję, że lepiej smakuje niż pachnie...
ja bawarkę bardzo lubię tylko zastanawiam się czy to prawda, że ona wpływa na naszą mleczność ?
czy tylko tak się mówi? no bo co zwykła herbata z mlekiem by wystarczyła? tak samo karmi - mówi się że dobre na pokarm? ale czy to prawda? czy któraś z Was coś wie na ten temat ?
będzie fajny prezent dla tatusia

co do herbatek laktacyjnych to ja się nie znam ale kupiłam herbapolu jakieś paskudztwo "fito-mix środek mlekopędny"
a zawiera: liść melisy, owoc kopru włoskiego i owoc anyżu
jednym słowem paskudztwo ale co zrobić jak trza bedzie to wszystko wypiję ... no prawie wszystko...ale mówię Wam śmierdzi to niesamowicie, całą szafka w kuchni mi zaśmierdła od tego
mam nadzieję, że lepiej smakuje niż pachnie...ja bawarkę bardzo lubię tylko zastanawiam się czy to prawda, że ona wpływa na naszą mleczność ?
czy tylko tak się mówi? no bo co zwykła herbata z mlekiem by wystarczyła? tak samo karmi - mówi się że dobre na pokarm? ale czy to prawda? czy któraś z Was coś wie na ten temat ?