SleepingBeauty
Fanka BB :)
Będzie dobrze 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie, jutro chyba zrobię bo mam niby dostać miesiączkę . Strasznie się denerwuje[/QUOT
jeśli jutro masz termin miesiączki,to wydaję mi się,że wynik powiniem być miarodajny) powodzonka
![]()
Będzie dobrze napewno ja dalej mocno trzymam kciukiJeszcze nie, jutro chyba zrobię bo mam niby dostać miesiączkę . Strasznie się denerwuje
Hej i co robiłaś test?Jeszcze nie, jutro chyba zrobię bo mam niby dostać miesiączkę . Strasznie się denerwuje
Negatywny...Hej i co robiłaś test?
Jest jeszcze jakaś szansa puki nie dostaniesz miesiączki kurcze daj znać jak cośNegatywny...ale miesiączki dalej nie ma i nie zapowiada się żeby przyszła
Dalej nie mam miesiączki... może za szybko test zrobiłam... idę zaraz po jeszcze jedenJest jeszcze jakaś szansa puki nie dostaniesz miesiączki kurcze daj znać jak coś
To może jednak się udało daj znaćDalej nie mam miesiączki... może za szybko test zrobiłam... idę zaraz po jeszcze jeden