reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze ruchy

reklama
Ja w pierwszej ciąży jadłam pomidory tonami, i mi mówili że chłopak jak nic..... i wyszedł jakiś niedorobiony bo bez ptaszka :-D

A teraz nie mam specjalnych zachcianek, bo z Natalą to o matkooo..........:no:

Ja wsuwam kwaśne a ostatnio zagryzam to czekoladą :-) i będę miała synka.
Mój maluszek jest bardzo aktywny. Rusza się gdzieś co godzinkę. I ma już swoje ulubione pory. I zawsze ok 30 min po zjedzeniu zaczyna podskakiwać :-)

Ja jem naprzemian a to słodkie a to kwaśne, jeszcze nie wiem co bedzie ale tez nie wierze te wszystkie przesądy.

ja tez w przesady niewierze, ale napisalam to co slyszalam od kolezanek, ktore juz maja dzieci;-)generalnie to ja potrafie takie miksy robic, ze pozniej sie sama dziwie, ze ja tak potrafilam zjesc wogule:baffled:

Witam!Pierwsze ruchy sa zcyms wspaniałym i czyms takim czego wcześniej nie czułysmy:-)(oczywiścvie jeżeli to pierwsza ciąża)Ja ruchy odczuwam najbardziej ajk kilka minutek sobie poleze:-)Jest to WSPANIAŁE.na wszystko jest swoj czas.pozdrawiam cieplutko:-)

myszka87 zgadzam sie z toba, ze na wszystko przychodzi czas;-) ja dosc dlugo nieczulam naszego maluszka, a jak juz sie rozbrykal to na calego:-) teraz "rozrabia" nie tylko jak leze, ale czuje go praktycznie caly dzien:-) masz racje, ze jest to wspaniale uczucie i doswiadczenie, zwlaszcza dla mam, ktore czekaja na pierwszego dzidziusia..

hej:-)Ja z dnia na dzien odczuwam coraz więcej.Na początku musiałam się "wsłuchać" w ruchy(jak leżałam) a teraz to czasmi jak siedze juz czuje moja dzidzię:happy:Jeżeli chodzi o jedzenie to jem raczej wszystko ale mam straszny uraz do kurczaka i jego zapachu:-Dzostalo mi tak od początku ciąży:-)Pozdrawiam przyszle mamusie i zycze milego weekendu.Ja zaraz lece piec ciacho:happy:

reklama
Do góry