reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze ruchy

oj dziewczynki pewnie macie racje;-) wkoncu nasz maluszek tez kiedys musi odpoczac;-) a ze ja troche ostatnio nerwowa jestem to inna sprawa.. moze to wyczuwa:confused:

reklama
A mój syneczek jak wczoraj odpoczywał tak dziś daje się we znaki. Rano na wizycie u położnej to tak się wiercił,że nie mogła zmierzyć pulsu i musiała go tam ostro poruszać i odczekać i jakoś się udało.

Teraz wieczorem na holenderskim to tak mi dawał kopniaki, że nie mogłam się skupić ..... hehe i nic chyba z tej lekcji nie zapamiętałam tak mnie rozproszył :rofl2:

Malutka_z_krk23 skarbie , nie denerwuj się i nie stresuj, dzidzia odpoczywa :tak: Wszystko napewno jest w porządku :happy2:

A mój K dziś pierwszy raz poczuł naszą Zuzie, a mine zrobił taką śmieszną, że ledwo się powstrzymałam od śmiechu-nie chciałam go speszyć hihi ;-)

Mój mąż też wczoraj pierwszy raz poczuł maluszka. Co prawda kopał już synek tak mocno wcześniej , ale mężowi nie udawało się utrafić w ten moment. A wczoraj maluszek wieczorkiem tak brykał ze brzuch podskakiwał. Śmiałam się na całego:-D

reklama
Do góry