trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Nasza Ania też uwielbia mówić "wow" i wychodzi jej to najlepiej ;-) i jest takie rozkoszne
:-)
Wielkie brawa dla Krysi !!!!!!
:-)Wielkie brawa dla Krysi !!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-)
takze jedyne co u nas jest wyjatkowego to to ze ja wlasnie Krysi pokazuje wyrazy, duze, wyrazne i te ktore ja ciekawia, bardzo goraco Was do tego namawiam, bo to nie jest zadna ciezka nauka tylko zwyczajna zabawa, a nauka z mama czytania jest dla dziecka 100x przyjemniejsza niz potem w szkole, pomyslcie o tych chwilach kiedy wasze dziecko sie nudzi i rozrabia ze w tym momencie pokazujecie mu kilka slow: ulunbionego bohatera z bajki, ulubione jedzonko, czasu nie zmarnujecie a dla dziecka swiat pisany stanie sie po malu znajomy jak swiat slowa mowionego, juz bardziej namawiac nie moge, pomyslcie ile nasze dzieci przez te 20 miesiecy osiagnely to jest niepowtarzalne i wrecz zdumiewajace, a niestety z wiekiem mozliwosci spadaja drastycznie zwlascza po 7 roku zycia kiedy to zaczyna sie tkzw nauka w szkole ktorej towarzyszy stres sprawdzania, teraz uczymy bez zadnych wymagan, dajemy dzieciom wiedze a one ja chlona, jak ktos chce wiecej onformacji, to zapraszam na priva bo zasmiecam watek szalonym gadaniem
od wrzesnia idzie do przedszkola wiec mam nadzieje,ze nadrobi;-)
dodam ze w przedszkolu spedza zaledwie 8 godzin na tydzien z czego 1/3 czasu spi
mozna gdybac