Gola Polishonek wyglądał prześlicznie i chyba troche zdziwiony o co tyle hałasu- przecudna jubilatka! A ty kochana też przepięknie się prezentujesz (i nie słodzę ci tu absolutnie!). Malutka widać wie, o co kaman, kasa jest w życiu potrzebna :-)
reklama
Witam się po imprezce która już za nami, oj było wesoło jak się zejdzie 3 chłopców urwisów w wieku 6-7 lat to się dzieje, głośno było jak w ulu Liwia wszystko spokojnie obserwowała, była zachwycona tortem, gośćmi, ciocie, babcia ponosiły, Liwia w 7 niebie bo uwielbia się nosić.
z prezentów Liwia dostała wózeczek z Smyka i książeczkę o pieskach z takim fajnym przyciskiem jak się naciśnie to piesek szczeka a tak to kasiurkę jak u Goli na nowe mebelki do pokoiku wystarczy.
Gola u Nas Liwia też bez zastanawiania porwała pieniążek reszty przedmiotów nawet niedotknęła (kieliszka. książeczki) będą obracać nie źle kasą nasze dziewczynki małe materialistki Nam rosną hihih
Ślicznie wyglądałyście u Nas na torcie też królował Kubuś Puchatek ale mieliśmy w kształcie pyszczka Kubusia ale powiem średnio mnie zachwycił, w smaku pyszny wszystkim smakowal
Fotki wrzucę wieczorkiem jak zgram
z prezentów Liwia dostała wózeczek z Smyka i książeczkę o pieskach z takim fajnym przyciskiem jak się naciśnie to piesek szczeka a tak to kasiurkę jak u Goli na nowe mebelki do pokoiku wystarczy.
Gola u Nas Liwia też bez zastanawiania porwała pieniążek reszty przedmiotów nawet niedotknęła (kieliszka. książeczki) będą obracać nie źle kasą nasze dziewczynki małe materialistki Nam rosną hihih

Ślicznie wyglądałyście u Nas na torcie też królował Kubuś Puchatek ale mieliśmy w kształcie pyszczka Kubusia ale powiem średnio mnie zachwycił, w smaku pyszny wszystkim smakowal

Fotki wrzucę wieczorkiem jak zgram

Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Gola Polunia wygladala cudnie jak mala ksiezniczka no ale mamusia sliczna to i corcia tez ;-) torcik mieliscie sliczny ;-)
mirelka fajnie ze imprezka i wam sie udala,czekamy na fotorelacje ;-)
mirelka fajnie ze imprezka i wam sie udala,czekamy na fotorelacje ;-)
W
winki80
Gość
Golus- slicznie obie. Polunia super elegancki ,no i torcik sliczniutki. Duzo was bylo. Dobrze ze tatus sie pojawil.
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
gola ślicznie wyglądałyście!
u nas Patrycja miała do wyboru kieliszek, książeczkę do nabożeństwa i pieniądze, od razu chwyciła kasę dwoma rękami, potem wsadzała do kieliszka
i bawiła się książeczką hmmm...
aa to ja też wrzucę jakieś foto

torcika robiła teściowa (ostatnie foto) nie był piękny jak wasze ale przesmaczny
u nas Patrycja miała do wyboru kieliszek, książeczkę do nabożeństwa i pieniądze, od razu chwyciła kasę dwoma rękami, potem wsadzała do kieliszka

aa to ja też wrzucę jakieś foto

torcika robiła teściowa (ostatnie foto) nie był piękny jak wasze ale przesmaczny

Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Katerinka Patrysia wyglada slicznie a torcik rewelacyjny,sama robilas? super ze imprezka sie udala ;-)
Niuniunia20
Fanka BB :)
Gola imprezkę odstawiłaś elegancką kochana
A Ty i Polunia przepięknie wyglądałyście
Katerinka u Ciebie również elegancka imprezka
Torcik też smakowity
A Patrynia wyglądała cudownie
Katerinka u Ciebie również elegancka imprezka
reklama
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Ssabrinko torcika popełniła mamusia mężusia;-) moje dzieło to były babeczki z różowym lukrem, sałatka gyros i sałatka owocowa. Moja mama zrobiła jeszcze ciasto z galaretką, sałatkę ze śledziami (oj ciężarnej dobrze wchodziła
) i sałatkę z selera orzechów i rodzynek. Do tego teściowa upiekła schab i na zimno podała w plastereczkach, wędliny, sery, oliwki, ogórki pomidorki i cały stół zastawiony, goście pojedzeni i zadowoleni
Jeszcze pełno zostało.
Była tylko bliziutka rodzina: moja mama z "panem Stasiem", rodzice mojego T, jego dwaj bracia z dziewczynami i mój dziadek z Poznania. Mój 19 letni brat nie zaszczycił nas bo miał próbę chóru
a siostra (chrzestna) nie mogła z Włoch przylecieć teraz. I tak zebrało się 11 dorosłych osób
Dobrze że teściowa użyczyła mieszkania i nas ugościła bo u siebie nawet nie mam tyle krzeseł i stołu dużego
dorzucę nasze ulubione zdjęcie, chyba już je gdzieś dawałam

Była tylko bliziutka rodzina: moja mama z "panem Stasiem", rodzice mojego T, jego dwaj bracia z dziewczynami i mój dziadek z Poznania. Mój 19 letni brat nie zaszczycił nas bo miał próbę chóru