Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
syl84, sabrina, mary-beth - gratuluję!!! Torty przepiękne i na pewno pyszne bo pełne miłości Teraz, jak patrzę jakie cuda robicie, zaczynam żałować, że ja poszłam na łatwiznę (i trochę z obawy) zamówiłam tort na roczek Zośki
MAry - ja też przygotowałam prezentację, ale jako zaproszenie na roczek z podkladem muzycznym zdjęcia od pierwszego dnia po ostatnie jesienne na którym zamieściłam treść zaproszenia. Wszystkim się podobało a i my chyba z dwa razy dziennie sobie puszczaliśmy, zeby pooglądać. NAwet chciałam się tu pochwalić,male robiłam to w jakimś programie, któy nijak nie daje się zamieścić.
mary, Niuniunia- śliczne torty - ja też zrobię Poli ( na drugie urodzinki Ssabrinaa- I Sami widzę z nowym fryzem A ile balonoof!!!!Pięknie się prezentuje Wasza 3 ka
Przepiekne torty i prezenty... dzieciaczki pieknie wystrojone.... my czekamy do piatku... kochane powiedzcie mi, czy serwowalyscie jakis alkohol? Bo mi do głowy przyszło, aby tylko szampan na toast, a potem tylko kawa i ciacho i juz,,,
JUSTYNA moja rodzina zawsze byla za tym zeby nie dawac alkoholu na imprezie dzieci ;-) na chrzcinach alkoholu nie mielismy a na urodziny Kuby kupilam tylko wino deserowe bo byla tylko rodzina mojego meza a oni na kazda okazje lubia wzniesc toast. Tak wiec po lampce wizka Brasco Red wino deserowe Bulgarskie bardzo smaczne. Moge polecic :-)