reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze urodzinki:)

angie,helenka I filipkowa mama super urodzinki wyprawilyscie dzieciaczka a menu wow wysmienite I ile pracy wlozylyscie w to a filipkowa mama fajnie tak w restauracji nie narobi sie tak czlowiek a wykorzysta w pelni czas na swietowanie z dziecmi ;-) czekamy fotki.
Kingusia I Olus wygladali cudnie,sliczne fotki :-);-)

reklama
Angie, Helenko - dzieciaczki i Wy wyglądały cudnie! Narobiłyście się kochane! Brawo! A jakie smakołyki - palce lizać, u nas w dalszym ciągu nie wiemy co i jak z roczkiem, pewno bę∂zie robiony z 1-2 tyg później i pewno w domu tylk odla najbliższych
filipkowa mama - pewno, że fajnie, bo się człowiek niczym stresować nie musi:tak: Prezenty w pytkę:)

angie, helenka wyglądałyscie rewelacyjnie, a dzieciaczki cudnie! A te Wasze menu:szok: Matko, tylko pogratulować!

helenka mamy taka sama świeczke na torcik;-)

angie cudowny torcik! A te figurki sama robiłas? Hehe, my też lubimy Kubusia i jego przyjaciół:-)

Dziewczyny widzę, ze Wy to jakies mega imprezy urządzacie. U nas nie bedzie az takiej wyzerki. Obiad, tort, zakaski i tyle.

margana i u mnie tez przyjecia nie bedzie jakiego full wypas :tak: caly czas kombinuje menu ale raczej stanie na przekaskach i ciastach :tak: Chyba bedzie mala ilosc gosci... zobaczymy jesli byloby wiecej osob to bym zrobila pomidorki nadziewane, oraz ziemniaki z piekarnika zasmazane serkiem (na cieplo) tak zeby goscie sprobowali nowoscia nie tego co zwykle... Na razie brak mi motywacji do czegokolwiek :eek: przez to nocne wstawanie :confused2:

helenka, angie super imprezki Wam wyszły, jedzonko pierwsza klasa. Ślicznie wystrojeni byliście. Wszystkiego dobrego dla Waszych roczniaków, dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy :tak:
Angie a wiesz że podobny tort wybrałam dla malej przeglądałam katalog z tortami u nas w cukierni i był podobny z tą kokardką różową na dole ale nie miła tej zielonej trawki na górze były same kwiatki i Kubuś Puchatek siedział:tak:
Filipkowa mama prezentów twoja Zuzia zebrała fiufiufiu będzie mama miała w co stroić:tak:
Nimfii, Margana u nas też nie będzie aż tyle jedzenia tort, ciasta, sałatki, mięsko na ciepło, ruloniki z szynki nadziewane twarożkiem chrzanowym, sałatką, tymbaliki drobiowe, może zrobię jeszcze deskę serów, pieczywo tyle wystarczy :tak:

Ostatnia edycja:
No u nas będzie na pewno barszcz i paszteciki do tego, jakieś sałatki, wedlinki, chyba jakieś tam roladki z czymś tam zalane galaretą, a na obiad ponoć łosoś z warzywkami. Jak mąż sie wyrobi to jeszcze sushi zrobi, bo ma chęć. No i nie wiem co jeszcze tam porobi.

margana to i tak fajne menu
:-) u mie klasyk z zakasek to paluszki z kurczaka w panierce z platkow kukurydzianych jako zakaska z sosami. Cieplych posilkow nie przewiduje. Salatke warzywna z parowaru co by zdrowiej bylo. Mysle ze zrobie jeszcze mini pulpeciki a'la gołabki bez zawijania. Może koreczki jak starczy czasu. Wedlinka, sery.
No a ciasta... hmmm.. cos mi se wydaje ze sie przeliczylam z czasem i chyba bede musiala wiecej kupic - bo sam tort zajmie mi sporo czasu. Wiec zrobie moze sernik a reszte kupie - ten luwr i jakas babke ucierana.

mirelka zainspirowalas mnie :-) zamiast bawic sie z pieczonymi ziemniakami moge zrobic ruloniki z szynki z serem zoltym i ogorkiem kiszonym albo pieczarka :tak: cos pokombinuje jeszcze :tak:

Ostatnia edycja:
Angie ślicznie się prezentowaliście, szczególnie Kingunia z tą urocz a kitunią i kolczykami. Superowy torcik!
Helenko twoje menu wzbudziło mój podziw, jesteś niesamowita! Oli wyglądał jak mały gentelman!
Filipkowa mama- my tez robimy urodzinki w knajpie, wykorzystuję okazję tam, gdzie robiliśmy chrzciny, płacimy 50 zł od osoby za szwedzki stół (zupy, kilka 2 dań do wyboru, zakąski, ciasta)+opłata za napoje. Fajne prezenty Mała dostała!

reklama
Do góry