reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ząbki

reklama
U nas dwa na dole już od jakiegoś czasu i one w cycoleniu nie przeszkadzają bo języczek je przykrywa ale lada dzień wyjdą pewnie górne jedynki bo dziąsła napuchnięte niesamowicie i już się boję co będzie jak Maja zaciśnie szczenę a między zębolami będzie cyc.... aauuuuć.....

Zazdroszczę szczerbatym, bo ja już kilka razy poczułam na cycu dwie dolne jedynki :baffled: na szczęście wyszły 'dopiero' na 6,5 m-ca :tak: (starszej przed końcem 5) ...
ale teraz robi się śmiesznie, bo mała znów zaczęła się ślinić i pcha rączki do buzi i ...wygląda mi to na dolne dwójki :laugh2:??!!??
tam dziąsła wydają się napuchnięte - na górze takie, jakie były ...
ma któryś z Waszych maluszków 4 zęby na dole i 0 na górze ???? czy tylko moja taki dziwoląg ???

u nas są dwie dolne jedynki...było marudzenia co nie miara...
w zasadzie 1,5 tyg przerwy i znowu marudzenie się zaczęło od dwóch dni takie samo, do tego dziś rzadkie kupki..ale nie widzę nic szykującego sie - jak poprzednio...

u nas zero zęba i nadal się nic nie zapowiada, chyba będziemy najdłużej bezzębne;-)

u nas dzis dziąselka daly sie we znaki... zasnela z gryzakiem w buzi....
znęcała sie nad nim dziś przed spaniem ze hej ...
chyba nadchodza zęby.... ale kiedy wyjda?? :sorry:

reklama
Do góry