reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Ah, dziewczyny jak na was patrzę to po po prostu w szoku jestem jak piękne figury zachowałyście!!! :-) U mnie z tym gorzej :-( Ale niech będzie też się pochwalę. W końcu mam zdjęcia :-)

Załączniki

• IMG_0005.jpg
    IMG_0005.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 119
  • IMG_0008.jpg
    IMG_0008.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 123
reklama
moj bebenek
na drugim moje ulubione spiochy- siedzialem 9 miesiecy :)
na tym ostatnim wyszlam jak krowa, ale chcialam wam pokazac, jak wysoko mam jeszcze brzuch
jaka krowa??? no co Ty. Krowato by chciała mieć taką figurę i urodę :happy2:
Ah, dziewczyny jak na was patrzę to po po prostu w szoku jestem jak piękne figury zachowałyście!!! :-) U mnie z tym gorzej :-( Ale niech będzie też się pochwalę. W końcu mam zdjęcia :-)
Wyście chyba oszalały. U mnie z tym gorzej , pięknie wyglądasz, ja tam mam w brzuszku 100 pare.... i wcale nie czuję się jak krowa, ani gorzej i wy też ślicznie wyglądacie. Jesteście w
przepięknym błogosławionym stanie

Anadri dziękuję :-) Wesoła twórczość mojego M :-)

Etna, ja w brzuchu mam już 120, ale nie on mi w sumie przeszkadza. Z tego jestem dumna :-) Tylko cała reszta też przytyła :-( No, ale nic!! Przy karmieniu zrzucimy. I na święta mamy kaszaka nie spróbuję :-(

moj bebenek
na drugim moje ulubione spiochy- siedzialem 9 miesiecy :)
na tym ostatnim wyszlam jak krowa, ale chcialam wam pokazac, jak wysoko mam jeszcze brzuch

rzeczywiście wysoko masz brzuszek :-) a śpiochy rzeczywiście super :-D

ale fajnie, najfajniejsze, że we współpracy z tatusiem.. :-D

ja zrobiłąm kilka zdjęć samowyzwalaczem, i pokazałam mojemu, a on jedyne co powiedział, to "kto Ci to pstrykał?" :baffled:

Chyba by się przydało klaudzia :-) Bo ja tam w lustrze ciągle grubasa widzę, no ale taki nasz kobiecy urok :-) Już zapomniałam jak to jest nie być w ciąży :-) Ciekawe czy dużą ulgę poczuję np, tydzień lub dwa po porodzie :-) Na pewno będzie dziwnie!:szok:

Chyba by się przydało klaudzia :-) Bo ja tam w lustrze ciągle grubasa widzę, no ale taki nasz kobiecy urok :-) Już zapomniałam jak to jest nie być w ciąży :-) Ciekawe czy dużą ulgę poczuję np, tydzień lub dwa po porodzie :-) Na pewno będzie dziwnie!:szok:

no jak zobaczysz sflaczaly brzusio to napewno lepiej sie nie poczujesz :-D oby jak najszybciej wchlanialy sie nam te brzuchole :-)

reklama
Do góry