reklama
fajne te wasze brzuszki !
i po zdjęciach widać jak różnie one rosną- u niektórych praktycznie brzuszków nie widać !
niebawem i ja coś wrzucę
i po zdjęciach widać jak różnie one rosną- u niektórych praktycznie brzuszków nie widać !
niebawem i ja coś wrzucę
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ale slicznusie :-) Ale faktycznie kazdej inaczej rosna
Ciekawa jetsem co sie pod nimi ukrywa dziewczynka czy chlopczyk :-):-):-)
Witam !
ja 27-go mam wizytę i usg.
Liczę ze poznam płeć maluszka
:-)
ja 27-go mam wizytę i usg.
Liczę ze poznam płeć maluszka
:-)
katarzyna1983
Fanka BB :)
a ja na 3d kolejne musze czekac do 22 tygodnia ciazy... pozostaje mi tylko zwykle a patrzac na zachowanie mojego uparciucha/uparciuszki pozostanie to długo tajemnica czy bedzie ona czy on 
czesc dziewczyny
jakie macie sliczne brzuszki
(jestem nowa jak widac
) moze wkrutce dolacze swoj
malutki taki ale jest
pozdrawiam serdecznie
pozdrawiam serdecznie
No brzusie super, no i faktycznie kazdy inny :-)
Chyba tez musze swoj uwiecznic na zdjeciu, ale przyznam ze wystarczy mi ogladanie go na zywo i juz i tak jestem przerazona jego wielkoscia (fakt ze wieksza czesc to poprostu tluszczyk
) a gdzie tam listopad 
Chyba tez musze swoj uwiecznic na zdjeciu, ale przyznam ze wystarczy mi ogladanie go na zywo i juz i tak jestem przerazona jego wielkoscia (fakt ze wieksza czesc to poprostu tluszczyk

reklama
czesc ciocie
wiem, ze czas strasznie sie dluzy od jednego do drugiego usg, ja tak szczerze to najchetniej sprawilabym sobie wlasna maszynke do podgladania dzidziusia i siedziala po kilka godzin dziennie i podgladala
zawsze tez jak nigdy czekam na kolejna wizyte u ginekologa, bo ciagle sie boje, ze w czasie kiedy go nie widze cos moze byc nie tak, wizyty mam rowno co 4 tygodnie, a chodzilabym co tydzien jakbym mogla
) no i nawet niech sobie robi te wredne badania wziernikowane grrrr