reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Zaczynam sie coraz bardziej martwic :( A w nocy mialam koszmary o maluszku :( Ale podobno sny trzeba odbierac odwrotnie nie? :-(

nie sadze ze nie odzywanie sie przez jeden dzien jest powodem do zmartwien ale jak sie tym martwisz to moze zadzwon albo jedz do szpitala nie wiem jak wyglada w anglii procedura ale w polsce jak sie martwisz to dzwonisz do ginka i idziesz na wizyte!!

kiolek- masz bardzo wysoko brzuszek:-) śliczny!
Ja tez mam spory ale niziutko:-)
POZDROWIONKA

Marta_szc jesteśmy w tym samym termionie a ja nie mam wogóle prawie brzucha :-(
zobacz sobie na 8 albo 9 str...

śliczny masz brzuszek :-D

Fajny brzuszek ja nie mam jeszcze takiego duzego:-)a to moja druga ciaza:-)Fajna sukienka z kwiatuszkami:-)

Marta mam podobny brzuszek do Ciebie, ale jestem troszkę wyżej w ciąży. Ślicznie wyglądasz :)

No trochę przyduży ten mój brzuchol...i już mnie powoli denerwują pytania ludzi czy to bliźniaki albo że to 6msc :confused2::angry: A sukienka z Orsay`a bo tam taniej wyszło niż w sklepie ciążowym ;-)

Klaudia nie martw się, że dzidzia się nie rusza. Ja np. czuje rzadko cokolwiek :-(
Ale za to dzisiaj byłam u ginki i słuchałyśmy serduszka(czy tętna? zawsze mi się myli...tym czymś co jak długopis wygląda i do brzucha przykłada:)), i na początku doktor nie mogła znaleźć, ale jak z zaskoczenia zaczęło dudnić to mało z fotela nie spadłam:-) I gin powiedziała mi, że z doświadczenia już wie(ale nie na pewno), że jeśli zawsze tak trudno jest znaleźć tętno a potem tak mocno "wali" - to chłopak. Ale jeszcze sobie nie robie nadzieji...Chociaż byłoby cudownie jeśli to Olaf :-):-)

nie sadze ze nie odzywanie sie przez jeden dzien jest powodem do zmartwien ale jak sie tym martwisz to moze zadzwon albo jedz do szpitala nie wiem jak wyglada w anglii procedura ale w polsce jak sie martwisz to dzwonisz do ginka i idziesz na wizyte!!

Ginekologow tu nie ma.. polozna ma wszystko w dup... a lekarz rodzinny nic mi nie powie. Szpital odesle mnie do poloznej i tak kolo zamkniete. ale postaram sie myslec pozytywnie.

reklama
klaudzia może dzidzi się zmęczył tym ciągłym kopaniem i chce sobie odpocząć a ty szalejesz :)))) nie martw się nic cię przecież nie boli nie plamisz więc na pewno jest ok :))
na tak wczesnym etapie można czuć tylko wtedy gdy dzidzia będzie dobrze ułożona a jak się przewróci to można już nie czuć :))

Do góry