kilolek...superasny brzusio..a jeszcze fajniejszy ten babelek przy tobie
aha...i wcale nie jestes az tak przy kosci jak pisalas....wygladasz super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kilolek...superasny brzusio..a jeszcze fajniejszy ten babelek przy tobie))))
aha...i wcale nie jestes az tak przy kosci jak pisalas....wygladasz super))))
kilolek...superasny brzusio..a jeszcze fajniejszy ten babelek przy tobie))))
aha...i wcale nie jestes az tak przy kosci jak pisalas....wygladasz super))))
dzieki dziewczyny :-) aż się zarumieniłam :-)PRZYLACZAM SIE !! KILOLEK super wygladasz, az zapomnialam ze to Ty pisalas ze przy kosci jestes i nie zwrucilam uwagi wogole :-):-) wiec glowa do gory :-):-)
A ja poczulam dzidziusia i juz jestem szczesliwa i spokojniejsza![]()
dzieki dziewczyny :-) aż się zarumieniłam :-)
dzieki dziewczyny :-) aż się zarumieniłam :-)
a oto moje szczescie-17tygodni:-)
Zobacz załącznik 138972
Zobacz załącznik 138973
niestety w okazalosci nie dalo rady go zobaczyc,poniewaz wiercil sie a malo tego zakrywalo sie raczka,tak jakby mowilo-nie robcie mi zadnych zdjec..hihihi
tak bardzo chcialam zobaczyc czy to chlopiec czy dziewczynka,tak jak niektore z was juz wiedza ale niestety nie dalo rady,poniewaz bylo zle ulozone a w dodatku jak juz cos tam lekarz juz mogl zobaczyc to pepowinke mialo miedzy nozkami i powiedzial ze niestety musze poczekac jeszcze 4 tygodnie...moze i nawet lepiej
tak slodko sobie ruszalo usteczkami i wyjmowalo jezyczek
normalnie slodycz,slodycz i jeszcze raz slodycz![]()