reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
a mój przez tą chorobę i wymiotowanie to pewnie nic nie urósł, bo waga pewnie zleciała w dół. Z resztą nic nie wchodzi we mnie, ale dużo pije i jem owoce i wszystko gotowane żeby było lekkostrawne.

243c2c6f9bd70878.jpg

81bf440ed1c77237.jpg

A to moje brzucho, dokładnie na zdjęciu 18 tygodni i 3 dni:-)

tez sliczny ;-)

no to i ja dodam mojego weselnego brzuszka :)
tylko tak na siedzaco :p bo nie znalazlam nic innego ale jeszcze mam miec foty z innego aparatu i tam chyba bylam :) to wstawie w calej okazałosci :)

Załączniki

• IMG_8978.jpg
    IMG_8978.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 120
Kasiiula widać nawet na takim "siedzącym" zdjeciu. okrąglutki jest i śliczniutki.

coraz chętniej się chwalimy brzusiami. w końcu jest czym :)

no mam,na 15-tego :zawstydzona/y:
ja tylko przytyłam 3,5 kg od poczatku ciąży i tylko w brzuszku. z rana jest zawsze mniejszy, a to było po całodziennym jedzonku i to jeszcze po kolacji :zawstydzona/y:

oto brzuchol z rana - przed śniadankiem:
ja brzucha nie mam wogóle a termin tydzień później...
ehhh... muszę poczekać chyba jeszcze:sorry:

śliczny ten twój brzuchol....:tak:

no ja miałam lekko zaokragloy przed ciążą, wiec jak teraz dzidzi wypycha to większy jest. jak ktoś szczupły był przed ciążą to dłużej musi czekać na piłeczkę :)

reklama
Ja wiem, ze mój taki wielki nie jest:-D, ale jak na niego patrzę z góry to wydaje mi się ogromny i moja córa śmieje się ze mnie, że mam wielkie brzuszysko:-), a mój mąż mówi, że śliczny i jeszcze malutki, zwłaszcza jak mu pokazałam wasze. ale co tam, rozmiar brzucha nie ważny, ważne żeby dzieciątko było zdrowe, a według USG nic mu nie brakuje.

Do góry