C
Cleo1981
Gość
Bura ale fajniutki ten Twój brzunio:-)i pomysleć że dwa maluszki tam sobie fikają:-)naprawdę śliczna piłeczka.A tak w ogole to Ty szczuplusia jesteś i chyba w brzunio Ci poszło, dlatego ładnie się prezentujesz:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że jeszcze wszystko przede mną i jeszcze sporo przybiorę na wadze :-)Tylko jak ty to robisz, ze masz tylko brzuch wielki, a reszta taka szczuplutka. Ja to mam tylek, nogi i wszystko jak krowka
Leoparda ty to raczej masz malutki brzuszek, więc nawet nie możesz powiedzieć że gruba jesteśmoje drogie! czas spojrzeć prawdzie w oczy! wszystkie jesteście... poprawka JESTEŚMY grube!!!
czyż to nie wspaniale??? :-):-):-)
a na dowód tego wrzucam mój brzusio o poranku.. czyli 21 tydzień i jedne dzień!
Zobacz załącznik 148701
Bardzo ładnie wyglądasz, a brzuszek taki już okrąglutki. Co do pupy to nie wiem czy masz powody do zmartwień. Widzę że ciąża idzie ci w brzuszek więc pewnie z pupą to ściemniaszto zdjecie zrobione w niedziele jak sie szykowalam na 6 urodzinki mojej bratanicy:-) chyba najladniejsze zdjecie jakie mam nie widac jaka gruba juz pupe mam bo na niej siedze![]()
Bura Ciebie z Twoją piłeczką to raczej żadna z nas nie przebije. Niektóre to pewnie będą wyglądały tak dopiero w 9 miesiącu. Ale śliczny masz brzusio taki okrągły i nawet rozstępów nie masz, a wydaje się już że skóra taka naciągniętaJak wszyscy to wszyscy - świeżutkie, jeszcze ciepłe, prosto z karty pamięci :-)
bluzeczka to na allegro kupiona ciazowka jest super bo rozciagliwa i poznie normalnie tez da sie nosicKasiiula, brzusio piekny.
Zaintersowaly mnie twoje ubrania - ta sa ciazwe spodnie? Jesli tak t ogdzie kupilas? I bluzeczka tez sliczna - skad masz?:-)Chyba nie miescisz sie juz w swoje stare ciuchy?
Jak wszyscy to wszyscy - świeżutkie, jeszcze ciepłe, prosto z karty pamięci :-)
Na brzuchu NA RAZIE nie mam, za to cały tyłek mam poorany, ale to już od kilku lat i pewnie się tego nie pozbędę :-(i nawet rozstępów nie masz, a wydaje się już że skóra taka naciągnięta)
Heh coś mi się wydaje, że po ciąży już nie tak chętnie będziemy wstawiać tu swoje zdjęcia ;-)dbajmy o nie a po ciazy bedziemy sie chwalic plaskimi![]()
no wiec trzeba dbac aby sie chwalic jak to slicznie sie zrzuciło kgHeh coś mi się wydaje, że po ciąży już nie tak chętnie będziemy wstawiać tu swoje zdjęcia ;-)
az sie boje a na ile wygladam? zawsze wszyscy mysla ze jestem starsza od mojej siostry a ona ma 31 w tym roku...:-( ja mam 23laparada, ty to szczuplutka jestes. Linie trzymasz, ze az pozazdroscic. A brzuch ogromne te z czasem bedziesz musiala dzwigac - nie ma tak dobrze:-)
weri, jesli moge spytac - ile ty masz lat?
Bura, jaki sliczny brzuch!!Tylko jak ty to robisz, ze masz tylko brzuch wielki, a reszta taka szczuplutka. Ja to mam tylek, nogi i wszystko jak krowka