reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Bura ale fajniutki ten Twój brzunio:-)i pomysleć że dwa maluszki tam sobie fikają:-)naprawdę śliczna piłeczka.A tak w ogole to Ty szczuplusia jesteś i chyba w brzunio Ci poszło, dlatego ładnie się prezentujesz:-)

reklama
Ale dużo brzusiów :))
moje drogie! czas spojrzeć prawdzie w oczy! wszystkie jesteście... poprawka JESTEŚMY grube!!!
czyż to nie wspaniale??? :-):-):-)
a na dowód tego wrzucam mój brzusio o poranku.. czyli 21 tydzień i jedne dzień!
Zobacz załącznik 148701
Leoparda ty to raczej masz malutki brzuszek, więc nawet nie możesz powiedzieć że gruba jesteś :)))
to zdjecie zrobione w niedziele jak sie szykowalam na 6 urodzinki mojej bratanicy:-) chyba najladniejsze zdjecie jakie mam nie widac jaka gruba juz pupe mam bo na niej siedze:-p
Bardzo ładnie wyglądasz, a brzuszek taki już okrąglutki. Co do pupy to nie wiem czy masz powody do zmartwień. Widzę że ciąża idzie ci w brzuszek więc pewnie z pupą to ściemniasz :))
Jak wszyscy to wszyscy - świeżutkie, jeszcze ciepłe, prosto z karty pamięci :-)
Bura Ciebie z Twoją piłeczką to raczej żadna z nas nie przebije. Niektóre to pewnie będą wyglądały tak dopiero w 9 miesiącu. Ale śliczny masz brzusio taki okrągły i nawet rozstępów nie masz, a wydaje się już że skóra taka naciągnięta :))

Kasiiula, brzusio piekny.
Zaintersowaly mnie twoje ubrania - ta sa ciazwe spodnie? Jesli tak t ogdzie kupilas? I bluzeczka tez sliczna - skad masz?:-)Chyba nie miescisz sie juz w swoje stare ciuchy?
bluzeczka to na allegro kupiona ciazowka jest super bo rozciagliwa i poznie normalnie tez da sie nosic :) a spodnie to zwykle rybaczki ktore nawet ciut nie zamykaja sie w zamku juz nie mowie o guziku!! ale... :D zakładam pas ciazowy i moge se dalej smigac pewnie za miesiac bo nie wciagne ich na pupke ale jak narazie to śmigam :)
*** Bluzeczka na czasie 'M' na brzuszek *** (681432127) - Aukcje internetowe Allegro

Jak wszyscy to wszyscy - świeżutkie, jeszcze ciepłe, prosto z karty pamięci :-)

śliczny brzuszek normalnie pozazdrościć :) dwa maleństwa co fikaja w srodku hehe :) jeszcze troche a nie bedziesz dala rady nosic go :)

brzuchatki moje kochane nasze brzuszki sa swietne !! :) nikt z Bura nie bedzie sie mierzyl oczywiscie bo ona pobija wszytskich ;-) hehe ale sa sliczne :) bo nasze heheh :) dbajmy o nie a po ciazy bedziemy sie chwalic plaskimi ;)

laparda , weri , bura , śliczne macie te brzusieńki....:tak:
i więcej takich żeby było.... hiiii.....
nasze niunie sobie tam niech skaczą i niech mają wygodnie......:tak:

laparada, ty to szczuplutka jestes. Linie trzymasz, ze az pozazdroscic. A brzuch ogromne te z czasem bedziesz musiala dzwigac - nie ma tak dobrze:-)
weri, jesli moge spytac - ile ty masz lat?
Bura, jaki sliczny brzuch!!Tylko jak ty to robisz, ze masz tylko brzuch wielki, a reszta taka szczuplutka. Ja to mam tylek, nogi i wszystko jak krowka
az sie boje a na ile wygladam? zawsze wszyscy mysla ze jestem starsza od mojej siostry a ona ma 31 w tym roku...:-( ja mam 23:happy2:
Bura extra brzuszek!!!!!! zazdroszcze figury;-)

reklama
Do góry