reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

a możesz podać cenę :-D jeśli stare rozstępy maleją to przydałby mi się ...
tylko ciekawe czy można używać podczas karmienia....|?

Najtaniej wychodzi na allegro, podobno jest bardzo wydajny NO-SCAR Perła Inków krem przeciw bliznom 50 ml (698701965) - Aukcje internetowe Allegro

Katrenki ja tez mam strasznie rozstepow.... na brzuchu narazie tylko jeden przy pepku ale juz nie dlugo pewnie pokryje sie caly brzuch. Watpie w to zeby mozna bylo sie nim smarowac na piersiach podczas karmienia, ale na nich mi najmniej zalezy, bo nikt oprocz meza no i synusia ogladac ich nie bedzie a uda tylek i brzuszek, nie zawsze da sie ukryc. a tym bardziej lydki :dry::dry: ktore tez juz sa pasiaste :dry:

reklama
stare tez mam....z okresu dojrzewania, ale wyblakly i sa plytki i trzeba sie przyjzec zeby je zobaczyc i juz sie do nich przyzwyczailam no i w zwiazku z tym bylam przygotowana,ze przy okazji ciazy napewno mnie nie omina....
zreszta na piersiach zrobily mi sie w drugim miesiacu.....:crazy: strasznie mi wtedy piersi wywalilo, tak tez zorientowalam sie, ze jestem w ciazy......;-)

Chcialam go zamowic z jakies internetowej apteki ale paczka szla by do 30 dni i balabym sie ze nie dojdzie jak maja taki dlugi czas oczekiwania :dry::dry: a z Polski nie ma mi kto przyslac, bo tesciowej to sie nie chce prosic :dry:

ja czytalam na forum sierpniowek ze super na rozstepy jest produkt no-scar polecany przez farmaceutki jednej z dziewczyn. Podobno nawet stare rozstepy maleja lub staja sie mniej widoczne. Jest jednak dosc drogi, ale chyba sie skusze. Sprobowac zawsze warto. ;-)
klaudzia no-scar jest dobry i kosztował zawsze ok 50 zł za pudełko takie od kremu. Nie wiem dokładnie ile ml. Tylko że można go stosować dopiero po ciąży. Przynajmniej lekarz tak powiedział mojej siostrze :)) więc musisz się powstrzymać :))

Chcialam go zamowic z jakies internetowej apteki ale paczka szla by do 30 dni i balabym sie ze nie dojdzie jak maja taki dlugi czas oczekiwania :dry::dry: a z Polski nie ma mi kto przyslac, bo tesciowej to sie nie chce prosic :dry:
Klaudzia, na razie odpuść sobie tę maść. Nie sądzę, żeby byłą bezpieczna w ciąży:-( Przy następnej wizycie w Polsce kupisz, albo ktoś Ci przywiezie. Sprawdź też Contractubex- ja pozbyłam się dzięki niemu jednej blizny, a po karmieniu będę usuwać jeszcze jedną, ale pytałam dermatologa - dopiero PO karmieniu.

Klaudzia, na razie odpuść sobie tę maść. Nie sądzę, żeby byłą bezpieczna w ciąży:-( Przy następnej wizycie w Polsce kupisz, albo ktoś Ci przywiezie. Sprawdź też Contractubex- ja pozbyłam się dzięki niemu jednej blizny, a po karmieniu będę usuwać jeszcze jedną, ale pytałam dermatologa - dopiero PO karmieniu.
no-scar też chyba jest dopiero po karmieniu :))

Dziewczyny, na rozstępy we wczesnej fazie powstawania, czyli gdy są czerwone, działa podobno Mustela. I słyszałam, że podczas karmienia również można jej używać.. Jak rozstęp zbieleje, to po ptakach. Zlikwidować można go chyba tylko mechanicznie. Kremami to tylko możecie spowodować, że mniej widoczne będą.
A mi się brzuchol wchłonął trochę bo z 93 na 91 zjechał:-)

reklama
Do góry