katarzyna1983
Fanka BB :)
u mnie 108 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe a ja dzis wzielam metr krawiecki i patrzylam jak tam wielkosc i se zaznaczylam na 120 i szok heheheeh za takim brzuchem to bym palców u nóg nie widzialanormalnie podziwiam mamuśki z takim rozmiarem
![]()
No i ostatnie, ale z serii hard core:-) Niestety już z rozstępami..Zdjecie z wczoraj
Dzięki Anadri;-)Martwić będę się potemnie przejmuj sie rozstepami - moje sa jeszcze gorsze ...
poza tym sliczniutka pileczka ;-)
tez mam takie rozstepy....mam wrazenie, ze z dnia na dzein ida wyzej i wyzej.....:-( i martwie sie troche, ze skoro ten brzuch moj taki wielki to czy potem nie zostanie duzo skory.....:-(ale co zrobic.....No i ostatnie, ale z serii hard core:-) Niestety już z rozstępami..Zdjecie z wczoraj
no bo co mi innego pozostalo....nadzieja....Ja tak sobie myślę , że tej skóry nie przybyło tylko sie na maxa rozciągnęła więc i ściągnąć też bedzie się potrafiła:-):-) troche nawilzania i głaskania i miejmy nadziej dojedzie do siebie