reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

fajne te wasze brzuszki mi niestety tez pojawily sie rozstepy juz nie wiem czym je potraktowac smaruje z 5 razy dziennie i nawet w nocy jak ide na siusiu:sorry:zdjecia z dzisiaj;-) a metrem to wole sie nie mierzyc bo jeszcze pobije wszystkich z wynikiem np. 150 cm he he:-)

a nie sadzicie ze brzuszek mi troche zmienil? to zdjecie z lewej to z dzisiaj a z prawej zrobione chyba 2 tygodnie temu.... zwlaszcza ta tlusta faldka na lewym zdjeciu he he:-pten z prawej taki sliczniutki a teraz brzuszek wyglada okropnie caly w rozstepach i taki nieksztaltny jakis...
śliczny masz brzuszek... i nie przejkmuj się roizstępami aż taki ich nie widać:no::happy:
a czy się zmienił?? hmmm opadł troszeczkę w dół.... :tak: poza tym jest piękny

reklama
Ja też nie widzę moich paluszków u stóp:) Mimo 101 obwodu.. Ale rozmiar mam 35... Jak szukałam butów do ślubu to mnie panie odsyłały do sklepów z butami komunijnymi:)
:))) ja mam w brzuszku 106 cm, rozmiar buta sprzed ciąży 38/39, rozmiar obecny 39/40 - albo to opuchlizna :)))) zobaczymy po.
Prawdziwy kopciuszek z ciebie :)))) zazdroszczę :)))

Właśnie chciałam powiedzieć, że Kopciuszek z serdelkami zamiast palców:) Aż mi się takie bruzdki porobiły u nasady:) Śmiesznie to wygląda.. Z butów skórzanych wchodzę w jedne. Pozostają jeszcze tylko sportowe:(

ja w skórzane się żadne nie mieszczę :(((( pozostały jedne zamszowe na małym obcasie i sportowe. częściej wybieram te drugie, nie wiedząc czemu :))))
A ty tez masz problemy ze spaniem????

Ze spaniem nie,tylko z wypełnieniem wniosku do US o zwrot VAT.. jestem tuż tuż. W ciągu dnia nie było prądu, bałam się, że mi komp zdechnie w najbardziej emocjonującym momencie:-D

Wreszcie wam swój brzucholek pokaze :-D:-D:-D
Zrobiłam sobie sama pare fotek. Zobaczymy co mąż powie ;-);-)

Załączniki

• DSC01284.jpg
    DSC01284.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry