reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

myślę że mamy dużo szczęścia że rodzimy w listopadzie :tak: bo do wakacji zanim zrzucimy kurtki i płaszcze to damy rade zrzucić zbędne kilogramy :tak: , przynajmniej mocno w to wierze , a póki co to będzie można schować wałeczki tłuszczu pod grube swetry ;-) i kurtki :-)
też tak sądzę:-):-) chociaż jak weszłam na forum dziewczyn z października albo września to niektóre z nich błyskawicznie wracają do formy więc może z nami też tak będzie:-):-):-):-)
Dziewczyny wszystkie macie śliczne brzuszki:-):-):-):-) i cieszmy się nimi póki napięte:tak:

reklama
a to mój brzuszek w brązach na siedząco wtapiający się w tło... mąż się śmieje, że zaczęłam się ubierać w kolorze kanapy, na której spędzam bardzo dużo czasu, i gdyby nie brzuszek, to nie byłoby widać, że jestem w pokoju :cool2:
Iza, masz prześliczny ten brzusio!!!

maxwell80 Ty w 36 tyg. masz taki obwód? No to szacuneczek:tak:, myślałam, że moje 106 cm to dużo, a ja jestem w 38 tyg. Na fotkach wygląda podobnie do mojego, a 9 cm różnicy.
:tak:
A to mój brzusio 38/39 tydzień i piękna słoneczna jesień na dolnym śląsku:-)

Madziek, ale ja chyba jestem wyższa od Ciebie - mam 176cm wzrostu, a Ty? I pewnie stąd ta różnica..
Też masz ślicznusi brzusio..
Z resztą wszystkie fotki dziewczyn mi się bardzo podobają, a im bliżej godziny zero, tym są piękniejsze!!!;-):tak::tak:;-)

śliczne brzuszki.... :tak:
maxwell... mój wyglądał dziś po półdniowej pracy w sklepie na stojąco prawie jak Twój...
tyle że był twardy i strasznie bolał...:-(
teraz już wraca d normy....:tak:
Dobra jesteś Kamcia z tym zastępstwem sklepowym..:tak::tak: Ja do pracy jeżdżę tylko podrzucać L4 i na klachy do dziewczyn:-D:-D..

a oto kilka zdjęć mojego brzuszka.... 36 tydzień..... próbuje namówić męża na jakąś wspólną sesje zobaczymy może dziś sie uda....

Załączniki

• L2.jpg
    L2.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 86
  • L5.jpg
    L5.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 93
  • P8160024.jpg
    P8160024.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 94
  • P8160047.jpg
    P8160047.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 94
  • P8160048.jpg
    P8160048.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 92
royanna Twoje zdjęcia są super może podłapie pomysł z Twoich zdjęć i zrobię sobie jeszcze jakieś.... super wyglądasz.... brzuszek też fajowy....

reklama
Do góry