reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

kliwia, kate* - witam nowe pilanki :tak:napiszcie wiecej o sobie i zagladajcie jak najczesciej!

to jestesmy juz 3 ! moze nawet wspolna trojeczka nam przypadnie na oddziale...:-p

widze, ze spotkanie nie wypalilo - wielka szkoda, ale przyznam, ze chociaz i ja chcialam wpasc to sie rozlozylismy totalnie i nawet nie wiedzialam co gdzie i jak... po prostu nie zagladalam na forum tylko lezelismy z tylkami pod koldra :tak:

roxeen - dzieki za pamiec ;-) czuje sie calkiem, calkiem... dobrze - nie narzekam :tak:

reklama
Ja jestem na bezrobociu :]
mam 25 lat :]
ciaza planowana :]

nie jestem rodowita pilanka, przeprowadzilam sie tu za moim mezem, znad morza :-D

witam nowe pilanki :-)
a "stare" przepraszam za nieobecność na spotkaniu :zawstydzona/y: byłam przekonana, że nic nie jest ustalone i po prostu olałam :zawstydzona/y:

hejka ! Jak Wam minął dzień dziecka? Bo nam w oczekiwaniu na babcie .....
Gratuluję Wszystkim czekającym na brzdąca!

Ostatnia edycja:
A mi dzień dziecka minął tak jak zwykły dzień... Prezenty Julka dostała pare dni wczesniej były to drewniane klocki, piesek co szczeka na baterie, bączek, i taka tablice magnetyczna... uwielbia pieska (choc juz nie szczeka bo go popsuła....)

Pozdrawiam Was mamuśki!
:-)

Cześć, wszystkiego naj dla wszystkich dzieci :) Ja też jestem tu nowa, obserwuję Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się odezwać :) Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie.

Witam wszystkie pilanki:-)
Oj dłuuuuuuuugooooooo mnie tu nie było. Ale przeczytałam wszystko i zaległości nadrobiłam:-)

Szkoda,że nie wiedziałam nic o spotkaniu, chętnie bym przyszła. Całymi dniami siedze w domu, tylko spacerki, przydałoby się trochę odmienności. I spotkania z ludźmi. Mieszkam w Pile dwa lata, ale nie znam wielu osób.
A może któraś z was mieszka na os. Górnym?

Pozdrawiam, miłego dnia.

Ojojoj! trochę mnie tu nie było a tu takie nowiny!
Witam wszystkie nowe pilanki :tak::-D
Ashe, kurcze, ale mnie zaskoczyłaś ciążą :szok::tak::-D;-) Gratuluję!

reklama
Witajcie Dziewczyny
Wróciłam z rodzinnych stron i padam na ryjek!!! Nadal jedyną rzeczą o której marzę to SPAĆ SPAĆ SPAĆ !!!! :tak::tak::tak:

Ja jestem na bezrobociu :]
mam 25 lat :]
ciaza planowana :]

nie jestem rodowita pilanka, przeprowadzilam sie tu za moim mezem, znad morza :-D

Kliwia ja też przyjechałam za Mężem z zachodniopomorskiego, chociaż wolałabym tam zostać, ale kompromis musiał być :-)

Cześć, wszystkiego naj dla wszystkich dzieci :) Ja też jestem tu nowa, obserwuję Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się odezwać :) Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie.

WITAM i zapraszamy do większej aktywności co by nudno nie było. Pozdrawiam :-D:-D:-D

Do góry