reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Dziewczyny, ja zapakowałam Miska do samochodu i chwilę po 17 byłam w bajlandii a tam rezerwacja do 19stej. Tak więc w tył zwrot i ze smutkiem do domu. Liczę że nie damy za wygraną !!
aaaaaaaa a my tam byłyśmy trzeba było wejść!!!!!!!!!!!!
Witam. Będę się teraz kajać :-( Przepraszam, że nie przyszłam na spotkanie, ale nie udało mi się wyjść na czas z pracy. Kwitłam w niej dość długo i nie było już sensu bym jechała do Ballandi, bo was tam już na pewno nie było :-( Przepraszam jeszcze raz.
Mam nadzieję, że przy następnym spotkaniu uda nam się spotkać :tak:
siła wyższa moze kolejnym razem się uda:))

Ok ja planuję w sobotę po 15 pojawić się ale w Nemo tym razem więc jak któraś ma chwilę to zapraszam

reklama
Hej
Ja się czuję już lepiej, mdłości ustąpiły i chyba coraz mniej senna się robię. Mam nadzieję że przed nami same słoneczne dni!!!

Wszystkiego najlepszego dla SUPER MAM:tak::tak::-D:-D:-D

cd...

Właśnie wróciłam od gina. Dzidzia rośnie. Wszystkie badanie OK. Na USG doznałam szoku, bo oprócz bijącego serduszka zobaczyłam jak mały 2,5 centymetrowy szkrab wygina się i macha rączkami. Trudno w to uwierzyć. Totalna magia!!! :tak::-D:-):-):-)
Na zdjęciu widać co nie co
JESTEM CAŁA HAPPY :tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 249899

Ostatnia edycja:
Ale mnie tu nie było.... Głupio mi że nie byłam na spotkaniu, Jula jak na złośc mi sie rozkatarzyła ( ostatni ząbek sie wyrzynał) i wyjscie z nia miedzy ludzi było bez szans, była marudna, lekko gorączkowała, i w ogóle była do niczego...
Teraz tez pogoda taka że szkoda słów.... dziś cały dzień siedziamy w domku...

Kate*
witamy serdecznie i zagladaj częściej... No i pochwal sie czy bedzie syn czy córa:-)

bry kobietki przepraszam ze tak raz na ruski rok tu zaglądam :-(
sesje mam i do 19 czerwca włącznie jestem 'zakopana' w historii ehhh'
u nas fajno ;-) moje dziecie nie przeobraziło sie z aniołka w diabełka hihi - jest niesamowicie spokojnyi rozradowany ze hej ;)

jestesmy cyckowo-butelkowi od 3 miesiaca wiec zaczelam bawic sie w rozszerzanie diety ku wielkiej uciesze Borysa - no nic piekniejszego od poznjacego nowe smaki dziecka dawno nie widziałam ;-)
prezes ogólnie jest zadowolony ;-)

Bredzelek jeju wspomnienia wróciły jak zobaczyłam Twoje USG jejciuuuuu jak ja Ci zazdroszczeeeeee ;-)

i witam nowe mamusie ;-)

Ashe a jak ty sie czujesz ???

Witam :)
Dołączam do grona pilskich mamuś.
Tp. mam na 22.12.2010 i boje sie jak nie wiem. :szok:

Witaj Kliwia!! Może się spotkamy w pilskim szpitalu, kto wie...;-);-)

A my wyjeżdżamy w moje rodzinne strony na kilka dni, muszę załatwić sprawy zawodowe i może skoczymy nad MORZE pokazać Nikiemu wielką piaskownicę
:tak:

Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny

reklama
Do góry