reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka na USG

No ja mam póki co na pokładzie 2 dzieci o lącznej wadze urodzeniowej 8,5 kg;)
Także myślę, że ostatni okruszkiem też nie będzie, ale porody szybkie i jakieś takie bez urazy... tylko ostatni w 2018 to już trochę czasu temu, a dwa z rzędu jak piszesz to mogą niszczyć... i to nieprzerwane poczucie chodzenia w ciązy🤮

Oby do konca🥳🤞
Co do " nieprzerwanego chodzenia w ciąży" podzielam twoje odczucia 😜

reklama
No ja mam póki co na pokładzie 2 dzieci o lącznej wadze urodzeniowej 8,5 kg;)
Także myślę, że ostatni okruszkiem też nie będzie, ale porody szybkie i jakieś takie bez urazy... tylko ostatni w 2018 to już trochę czasu temu, a dwa z rzędu jak piszesz to mogą niszczyć... i to nieprzerwane poczucie chodzenia w ciązy🤮

Oby do konca🥳🤞
O łał. Piękna waga. Moi razem ważyli nieznacznie ponad 5kg 😜

Jaka może to być płeć 32tc

Załączniki

• orca-image-1689621271.jpeg.jpeg
    orca-image-1689621271.jpeg.jpeg
    112,8 KB · Wyświetleń: 54
  • chatgpt-1754305799070.jpg
    chatgpt-1754305799070.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 58
A co na to lekarz?
Dla mnie to jądra. Penis pewnie zwyczajnie się w kadr nie załapał.
Lekarz który wykonał to zdjęcie stwierdził błędną diagnozę odnośnie dziury w nerce której niema według innego specjalisty. Badania robione przez świeżo upieczonego po studiach i według niego dziewczyna z tym że jak błędną diagnozę postawił a badania robił ponad godzinę bo nie umiał dobrze czegoś sprawdzić więc nie mam pewności do jego oceny.

Lekarz który wykonał to zdjęcie stwierdził błędną diagnozę odnośnie dziury w nerce której niema według innego specjalisty. Badania robione przez świeżo upieczonego po studiach i według niego dziewczyna z tym że jak błędną diagnozę postawił a badania robił ponad godzinę bo nie umiał dobrze czegoś sprawdzić więc nie mam pewności do jego oceny.

To możesz iść do innego, niech potwierdza.
Dla mnie ale lekarzem nie jestem, brakuje tu obrazu warg mniejszych.

Ale jak jesteś w 32tc to mialaś połówkowe i na pewno mialaś po drodze jeszcze jedno USG u prowadzącego. Co wtedy mowil? Ocena narządów płciowych jest częścią USG 2 trymestru, musieli ocenić wtedy płeć.

reklama
Ale jak jesteś w 32tc to mialaś połówkowe i na pewno mialaś po drodze jeszcze jedno USG u prowadzącego. Co wtedy mowil? Ocena narządów płciowych jest częścią USG 2 trymestru, musieli ocenić wtedy płeć.
Mój lekarz prowadzący od początku ciąży ani razu nie sprawdził płci tylko badania na foteliku

Do góry