Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anek, rybciu - jestesmy w tej samej sytuacji - u mnie tez dlugo byl chlopiec co zamienil sie ostatnio w dziewuszke
dlatego mowiac o dziecku mowie bobo czekam dalej
A mój kuzyn został nazwany Maćkiem, bo tak określił go lekarz odbierający poród. Urodził się taki grubiutki i pulchniutki jak "Maciek". Teraz jest wysokim i szczupłym studentem, ale imię zawdzięcza lekarzowi.
Ha! Już wiem jakiej płci jest mój maluszek!! Intuicja mnie nie zawiodła i będzie chłopaczek
Pan G jest pewny w 100%. Poza tym mam z USG "pisiurkową sesję", hihi.
Teraz muszę wymyślić jakiś ładniutki rysuneczek, żeby dołączyć do stopki. Może w tygodniu cosik narysuję
No u mnie widać pisiurka. Nawet laik na zdjęciu może wypatrzyć ten dodatkowy paluszek
A w ogóle to na razie nic nie mówimy Mamuśkom, że już wiemy płeć. Jutro idę kupić jakieś niebieskie miśki (może z jakimś napisem, że to chłopak) i dostaną je jako prezent pod choinką. Ciekawe jak zareagują. Aż nie mogę się doczekać Wigilii
A na razie ściemniamy, że maluszek chowa swoje skarby i się nie przyznał co tam ma