reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć naszego maleństwa

kolezance ze studiów lekarz nie powiedział co ma, poniewaz juz raz miał proces o pomyłkę...

zaparł się on - i teraz nikomu nie mówi

reklama
ludzka rzecz sie mylic....w tym przypadku na szczescie nikt nie stracił na zdrowiu....
pare lat temu moja kolezanka miała urodzic dziewczynke(tak wychodziło z Usg)...a urodził sie chłopczyk....widac "pisiorek " sie gdzies schował:)

Ja tez zawsze byłam zdania ze płeć maleństwa ma być niespodzianką ale teraz nie bede chyba sie w stanie oprzeć jak juz bede miala mozliwosc chociaż dzidzie czesto robią właśnie psikusy jak juz ktos wczesniej wspominal ja chyba nie wytrzymam i dowiem sie kto tam siedzi w brzuszku?!?

chłopiec jest pewniejszy - bo siusiaka mozna zobaczyć , ja upewniłam sie dopiero w 20 nbd, ale to zalezy jak się ułozy, u lutowych widziałam ze juz w 15 dojrzał lekarz

W pierwszym teście wyszło ,że to będzie chłopiec...ale sama dokładnie nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia---mógł to być 1 czerwca

w drugim teście wyszło ,że to będzie dziewczynka....i sama nie wiem co będzie ??

Sami nie wiemy co byśmy chcieli z mężem....ja chyba bardziej dziewczynkę a on się nie określa ;)

A mi się dzisiaj śniło, że rodziłam z jakąś inną panią, kiedy dzieci leżały obok siebie położna powiedziała mi, że urodziłam chłopca (47cm i 2200 - jakoś tak) a tamta dziewczynkę. Z początku byłam zawiedziona, bo bardzo pragnęłam słodziutką dziewuszkę, ale po chwili poczułam się tak niesamowicie i dumnie, że rozczarowanie minęło. Ciekawe co będzie na jawie? :) Ja jakoś czuję, że będzie dziewczynka ;)

reklama
Anik, twoja podświadomość pracuje widać na wysokich obrotach ;D Takie sny :) Moja babcia mawiała, że sny sprawdzają sie na odwrót, więc skoro we śnie urodziłaś chłopczyka, to pewnie na jawie będzie dziewuszka :)

Do góry