reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam się serdecznie po długiej nieobecnosci:-)

Rubi jak tam samopoczucie? oj nie zazdroszcze nocy...
Villa ja z kolei zawsze łapałam siurki do woreczka i zawsze wychodziły OK, zresztą Alusiek nigdy nie miał zadnej infekcji dróg moczowych. Teraz to wiadomo już do woreczka nie chce wiec kubeczek w akcji, ale jak był Malutki to myłam wodą Alusia i na wysuszoną skóre naklejałam woreczek, który zapełniał sie w błyskawicznym tempie, ale Aleks to wyjątkowa leja:-D
Madzialena no własnie ciekawe jak tam Twoja praca. Trzymam kciuki, zeby było pozytywnie:tak:

U Nas teraz juz OK, chociaz sotatnimi czasy nie było za ciekawie, ale najwazniejsze, że wszystko idzie ku lepsdzemu i oby tak dalej:-)

reklama
rubi no to wspólczuję takiego "dzieciska"

A na następne badanie spróbuję może jednak do kubeczka łapać - w sumie już ostatnio się nad tym zastanawiałam, bo właśnie problemu z tym, w przypadku Rafała, być nie powinno ;-)

A dziś mamy marudzenie - chyba antybiotyk robi swoje w brzuszku :-(
Pędzę pod prysznic póki mały zasnął, bo coś czuję, że za długo to on dzisiaj jednorazowo spać nie będzie. Ale obym się myliła...

Dobrej nocy.

dobry ;-)

pogoda iście letnia... u Was też tak wieje???
słuchajcie...gdzie w Opolu jest sklep z butami pumy i adidasa... musimy iść pomierzyć żeby na allegro potem kupić ;-) bo te rozmiarówki jakieś dzikie... np. mam sandały Bartka rozm. 25 a Moni w nich paluszków nie widać.... a inne 25 są jej już za małe :szok: wypatrzyłam piankowe sandałki dla niej i muszę przymierzyć....

no to gdzie w Opolu dorwę sklep z butami Pumy i Adidasa????

rubi pojęcia nie mam, zwłaszcza, że jak zrozumiałam, o dziecięce chodzi. Hmmm...
W Karolince jest jakiś sportowy, koło tego jedzenia, coś sportowego (w sensie markowego) w starym realu widziałam, ale poza tym pomysłów raczej brak...

A wieje tak, że mam wrażenie, że dach nam porwie - Rafał zachwycony, bo jak kładę go na przewijak, to sosna się za oknem fajnie rusza :-D

Bry ;-)

co tam u Was? cisza tu jak w kościele ;-)
Madzialena ;-) odezwali się w sprawie pracy? jaką pogodę chłopaki mają nad morzem? my jedziemy za 1,5 tygodnia :tak:

Hej:)

Rubi-to jednak dostałaś urlop? :) pogoda w kratkę,trochę wiaterku,trochę słońca,chwila deszczu,ale generalnie ok.

A co do pracy...no cóż,mimo pozytywnego wrażenia,przegrałam z ....umową zleceniem:/ po raz kolejny...mam doła

Madzialena ;-) wyłaź z dołka!!! korzystaj z wolności (umiarkowanie ;-))

a pogoda nad morzem...będę zła tylko wtedy gdy cały czas będzie lało jak z cebra.... patelni też nie chcę bo ja nie umiem leżeć i się opalać... szlag by mnie trafił... pogoda kraciasta jest jak dla mnie OK ;-)

ja tam mogę leżeć....

z dołka wyjdę jak pracę znajdę:/

a na przyszły rok to jedziemy do Grecji:) plan już robię na podróż

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry