reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
madzialena szkoda pracy, ale może lepsza gdzieś czeka, tylko jeszcze o niej nie wiesz - więc uszy do góry

My dziś złapali co złapać mieli do kubeczka ładnie - zobaczymy jutro co tam z tego wyjdzie.

Mam nadzieję, że jutro nie będzie padać, bo nie uśmiecha mi się spacer po mieście w deszczu...

madzialena ;-) mam dla Ciebie nagrodę pocieszenia :tak:
kliknij sobie tu na nr 19 ;-)
wink2.gif
URWISKOWO: Konkurs "Wszystkie ŁOBUZIAKI mają coś do powiedzenia" - zaczynamy głosowanie.
za każdy głosik dziękujemy ;-)

inne ciocie też mogą głosować ;-)

Madzialena ;-) a z kogo się tak uśmiałaś? :-)
pogoda się ładna robi ;-)
czas zacząć pakowanie...zacznę od listy najpotrzebniejszych rzeczy ;-)
macie jakieś sugestie?
Madzialena - Ty ostatnio pakowałaś chłopaków ;-)

Hej z rana:)

Rubi-wszystkie teksty rozbrajające,aż się boję jak Dorian zacznie klechać:-D a co do pakowania,to na pewno medykamenty,co by na szybko nie szukać w razie W i wszelkie artykuły,które się w domu przydają na "zły" dzień.Ale Ty masz już starsze dzieciaczki,to też pewnie co innego pakować należy:)

reklama
bry ;-)

w końcu nastała moja kolejka i dopchałam się do głosu :-D gaduły jedne :-D
chyba wam pogoda służy, wypoczywacie i na kompa czasu nie macie ;-)
to prawie tak jak ja ;-)

zameldujcie się ino że żyjecie ;-)

Do góry