reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

madzia a co Ci padlo dokładnie? Jakiś namiar na siebie masz?
Bo mój pan informatyk jest, takie rzeczy robi i w serwisie duże doświadczenie ma, lapków też

reklama
Villa-kompletnie nie rusza,nawet trybem awaryjnym:/ niebieski ekran napis :stop i nr błędów:/ poczytałam o tym,ale chyba nie jestem aż tak biegła,żeby w tym grzebać:/ tylko,że ja mam zwykła budę,nie lapka

Rubi- zapomniałam kompletnie o tym serwisie

Magda nie masz jakiegos kolegę ktory specjalizuje sie w kompach? teśc oddał swojego lapka w rece fachowców i tacy fachowcy,ze mu zepsuli na amen :p

Ona-no właśnie nie:/ jedyny jakiego miałam na szybko spieprzył do Krakowa :) pytalam mamę i oddawali swój na Kośnego i sobie chwalili,tyle,że koło 100 zapłacili:/

Nie mam kompletnie pomysłu co mu nie pasuje,wszystko obmacałam czy się nie poluzowało,może bateryjka podtrzymująca?próbowałam nawet zarzucić płytkę z Windowsem,ale też nie chce załapać.Ale to raczej coś z twardzielem,bo niby rusza,a za chwilę cisza

Mój M mówi, że chętnie się zajmie Twoim blaszakiem - jeśli chcesz. A ja dziś albo jutro i tak muszę podjechaćdo Opola,więc można by się umówić i przy jednym wszystko załatwić i sukienkę tyż

reklama
Do góry