reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Villa-jak Rafałek cudnie główkę unosi :-)

Rubi - jestem na etapie szukania pracy i mam nadzieję,że ilość wysłanych CV przełoży się w końcu na etat i mam nadzieję,że bez potrzeby nie opuściłam pobytu z dzieckiem nad morzem:no:

Mam jutro rozmowę !!! trzymać kciukasy :)

Ostatnia edycja:
Się w końcu przełamał łobuz przed tą brzuszkową gimnastyką - dziś po kąpieli to był prawie jak żyrafa :tak:

madzialena
kciuki mocno zaciśnięte - mocno mocno

Kamea a co Ty tam porabiasz?

Gdzie to ochłodzenie??? Duchota taka, a tu nawet okna teraz nie otworzę, bo komarzyce nalecą - trzeba by w końcu siatki na okna pozakładać. Tyle, że najpierw trzeba je kupić...

Kamea? a Ty gdzie zwiałaś?

madzialena ;-) 3mam kciuki &&&&&& a za rok Ty jedziesz nad morze sama a chłopaki na dyżurze domowym ;-):-D

u nie po burzy trochę chłodniej....no ale...balkon zalany :szok:

spadam...obrobiłam allegro i padam na pysk...

kolorowych

reklama
Do góry