reklama
madzialena79
mamuśka kruczka
Nie tym razem Rubi

V
villandra8
Gość
Z ogródka póki co nic nie wyszło, rano legalnie poszłam jeszcze strzelić sobie drzemkę, a potem zrobiliśmy sobie wczasy pod gruszą - dosłownie
madzialena79
mamuśka kruczka
Villa-jak Rafałek cudnie główkę unosi :-)
Rubi - jestem na etapie szukania pracy i mam nadzieję,że ilość wysłanych CV przełoży się w końcu na etat i mam nadzieję,że bez potrzeby nie opuściłam pobytu z dzieckiem nad morzem
Mam jutro rozmowę !!! trzymać kciukasy
Rubi - jestem na etapie szukania pracy i mam nadzieję,że ilość wysłanych CV przełoży się w końcu na etat i mam nadzieję,że bez potrzeby nie opuściłam pobytu z dzieckiem nad morzem

Mam jutro rozmowę !!! trzymać kciukasy
Ostatnia edycja:
Kamea
Fanka BB :)
Witam i pozdrawiam z Lipy
Villa słodziak z Rafałka
Madzia kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Villa słodziak z Rafałka
Madzia kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
V
villandra8
Gość
Się w końcu przełamał łobuz przed tą brzuszkową gimnastyką - dziś po kąpieli to był prawie jak żyrafa 
madzialena kciuki mocno zaciśnięte - mocno mocno
Kamea a co Ty tam porabiasz?
Gdzie to ochłodzenie??? Duchota taka, a tu nawet okna teraz nie otworzę, bo komarzyce nalecą - trzeba by w końcu siatki na okna pozakładać. Tyle, że najpierw trzeba je kupić...

madzialena kciuki mocno zaciśnięte - mocno mocno
Kamea a co Ty tam porabiasz?
Gdzie to ochłodzenie??? Duchota taka, a tu nawet okna teraz nie otworzę, bo komarzyce nalecą - trzeba by w końcu siatki na okna pozakładać. Tyle, że najpierw trzeba je kupić...
Kamea? a Ty gdzie zwiałaś?
madzialena ;-) 3mam kciuki &&&&&& a za rok Ty jedziesz nad morze sama a chłopaki na dyżurze domowym ;-)
u nie po burzy trochę chłodniej....no ale...balkon zalany
spadam...obrobiłam allegro i padam na pysk...
kolorowych
madzialena ;-) 3mam kciuki &&&&&& a za rok Ty jedziesz nad morze sama a chłopaki na dyżurze domowym ;-)

u nie po burzy trochę chłodniej....no ale...balkon zalany

spadam...obrobiłam allegro i padam na pysk...
kolorowych
madzialena79
mamuśka kruczka
Ratunku !!! szukam serwisu komputerowego albo fachury taniego do kompa,bo gadzina padła
od dziadków piszę :/

reklama