madzialena79
mamuśka kruczka
Cwaniara-tak to też bym sprzątała
nie dość,że mam drzwi tylko w łazience,to w pokoju jak wyrko rozłożone to nogi nie ma gdzie postawić:/
za oknem już 38st
za oknem już 38st
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
W domu oczywiście, bo na dwór strach nos wychylić...

) zapomniałam - zainteresowało mnie dopiero jakieś szumienie, którego na początku nawet nie zlokalizowałam (siedziałam w najlepsze na piętrze), dopiero swąd dobiegający z kuchni na dole odświeżył mi pamięc
No i tym sposobem mamy teraz baby dreama - trochę jakby idzie (herbatka koperkowa niet, czysta woda jakby odrobinkę, moje mleko nawet - tylko świeżo ściągnięte, bo już takie podgrzane też nie bardzo
). No po prostu on nie chce pozwolić odebrać sobie cyca i już. No ale może kiedyś się nauczy... Bo kubeczka też już zapomniał (w szpitalu nystatynę tak dostawał i ładnie pił)...
Tak mu nie rób, to mu się nie podoba, pogniewasz go zaraz, on ma być cicho, zostaw go już w spokoju... Na co moja mama z kolei się żaliła: no to tego mi nie wolno, tego tez nie, jemu sie podoba, no patrz jak się śmieje i td. i td...