reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Franiowa- czy w tym wszystkim co robisz jest ten wygląd ważny?!?!Włosy masz boskie, ja też mam tak ścięte, ale krócej i niestety, ale dorastam do odwagi ścięcia się na krótko bo mam taką masę odrostów,że za pierona nie moga ich ułożyć i nnstop chodzę w kitce....A ty....młoda duchem i to najważniejsze:tak::tak::tak:

Siedzę cicho i czekam ąz dziecka się obudzą bo o tej porze to Ami potrafi się obudzić od upadającego piórka:baffled::baffled::baffled:

reklama
Matko, jak się BB zmieniło!!
Co Wy z tym wyglądem???:)
Ja się ino śmieję z moich zmarszczek, ale mam do nich kolosalny dystans:)

Hej.
Jestem i potwierdzam - w niedzielę, 3.11.13 o 17:40 urodziłam córeczkę. Waga 3840g, 57 cm, 10 pkt. Urodzona SN - w wielkim skrócie: pół dnia czekania na skurcze, a potem 10 minut akcji i już tuliłam małą Sandrę (miała być Liliana, ale do ostatniej chwili jeszcze zmielialiśmy decyzję - w ramach zabicia nudy w oczekiwaniu na te skurcze :-p:-D).
Mamy się dobrze, Rafał zachwycony i zazdrosny - powoli się ogarniamy, jednak postaram się w najbliższych dniach wrzucić zdjęcie mojej księżniczki.

A jak weszłam na bb, to myślałam, że coś znowu nawala :eek: Nie lubię takich "kosmetycznych" zmian :-p

No mnie się też to nie podoba- samo logowanie było łatwiejsze i ogólnie było bardziej przejrzyście, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.....

Villa- no ja się właśnie zastanawiałam jak Rafał podejdzie do tematu.....czyli wszystkow normie, bo u nas nasi niby od początku 2, a Ami ma ostatnio odchyły i jak Kacper się do mnie tuli to ona histeryzuje i pędem do mnie.....
A i suwaczka uaktualnij ;-) ,

Franiowa- a tam zmarszczki olać, a powiedz mi jak autyści nie lubią zmian, to jak Franula znosi te wszystkie voyage po spzitalach?!?

Szukam dobrego dentysty- dobrego w sensie,że dobrze zębole leczy i nie zdziera przy tym kasy, bo jak mój emek dzisiaj wrócił z rachunkiem to moje 4 litery siadłam, ma roboty na prawie 3ttysiące i jakby chciał implatna to ta przyjemność 7500zł!!!!:szok::szok::szok:

Dla mnie nowa odsłona BB też niefajna jest, kurcze.

Sylha, nie pytaj nawet jak zniósł - kilka dni "odchorowuje" zawsze każdy szpital.

W kwestii dentysty - my znaleźliśmy super dentystkę w Opolu, b dokładna, i tania w porównaniu z innymi w mieście. W razie czego podam ci namiar do niej i zadzwonisz sobie.

Franiowa- o to ja chętnie poproszę:tak: mam nadzieję,że to nie ta co robi bez znieczulenia, bo ja takiej paszczy nie otworzę!!!!:baffled::baffled:
A ty nie masz co po nocach robić?Ja doszłąm do wniosku,że muszę wcześniej chodzić spać, bo rano się nie ogarniam....z resztą co rano dochodzę do takiego wniosku:eek:

No to przedstawiam Wam moją córcię ;-)

P1090167.jpg

W historycznym ubranku :-)

Monia.jpg

Załączniki

• P1090167.jpg
    P1090167.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 131
  • Monia.jpg
    Monia.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 117
reklama