reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Dzien dobry ;-)

ale jestem niewyspana i jeszcze ta pogoda:baffled: ... padne dzisiaj na twarz bo sami z Gangsterem jestesmy :dry:

Ide uspac Kubunia i dalej wystawiac aukcje:baffled:, dzisiaj kolejna ture ciuchów musze sfocic ... bleee .... muszę jeszcze potem nadrobic co pisałyscie :-) zwsłaszcza co to za blublis ;-)

Wystawam te aukcjie i sie rozczulam ;) jaki ten moj Kubulek był malutki słodziutki np w tych szmatkach ;-):-)

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Amelkowa nie bede tu wklejac linku do allegro bo sa tam tez TZ aukcje :tak:
Mam kilka rzeczy co sie nadaja dla dziewczynek, to wam wkleje fotki ;-)
Faktycznie super jest z tym tesco :-) Namieszane zawsze w paczkach z długim rekawem sa krótkie itd :angry: Ja zawsze sprawdzam 3 razy co tam mam juz w sklepie ;-). A dorwac cos na 12-18m-cy czy 18-24 m-ce jest sztuką :-( i na nie nie ma przewaznie przecen lub brak całkowity rozmiaru :angry:

Rubi mam super spodenki na szeklach białe, obrobie fotke to wkleje, uwielbiałam w nich Kubusia :-). Moze bys chciała dla Monisi?

No nie moge jakie słodkie :-)

Załączniki

• 16.JPG
    16.JPG
    42,8 KB · Wyświetleń: 60
Amelkowa mam kilka pajacyków welurowych, Kubus w nich był moze z 3-4 razy, sa jak nowki :tak: Jak chcesz fotki to mów ;-)

Rubi mam juz fotke spodenek, to jest cieniutenki, milusi sztruks, idealny na lato i ciepłe dni :-) roz 62.

Załączniki

• 24.jpg
    24.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry ;-) choc ciut szary... moze sie jeszcze rozpogodzi???

na wstepie zaczne od Blubisiow... a więc moje drogie... jestem rozczarowana Wasz postawą.... wszystkim sie blubis podobal i radzilyscie wziac 2... A JA???
skoro pluszaki sa "zbyt osobiste" to mi sie dzieci nie dadza pobawic... :-);-):tak::-D:-p:-p:-p
sobie chyba tego miniaturowego kupie :-p:-p:-p na imieninki :tak:;-)

Agnieszka ;-) sprawdzisz w praniu Przed-Szkolke... moze Twoj synek sie tam odnajdzie a moze dostanie sie do publicznego przedszkola przy nastepnym naborze...
nasza pani dyrektor na pierwszym zebraniu mowila ze 3 latki sa jeszcze za male na dodatkowe zajecia - nam sie tez tak wydawalo ale okazalo sie ze u Jasia w grupie prawie wszystkie dzieci chodza jednak na angielski a on w tym czasie sam jak palec siedzi to tez go zapisalismy:tak: czasem jestem za wczesnie i slysze jak sie dobrze bawia ;-)
a najlpesza rekmendacja naszego przedszkola jest placz Jasia jak mama za wczesnie przyjdzie :-):-):-):-D:-D:-D Amelkowa widziala i slyszala :-D

no wlasnie Amelkowa ;-) w Realu tez sa chyba jakies mega promocje bo jak wczoraj przed poludniem bylismy z Jasiem to nawet przy kasie dla ciezarowek byly mega kolejki - koszyczkow czerwonych nie bylo :-( nie liczylam ze ktos autentyczna ciezarowke przepusci w kolejce do kasy i nie robilismy zakupow:-(:-(:-(

a co do ciuszkow z Tesco to musze sprawdzic co kupilam Kamili... powiedzialam jej ze dla takiego maluszka bodziakow ma nie kupowac a moze to tylko opakowanie z newborna jest???:szok::szok::szok:

Marcik ;-) dziekuje bardzo - szafa mi sie nie zamyka i teraz ewentualnie bede polowac na kiecki a Ty chyba gangstera w kiecki nie ubieralas :-D:-)

w ogole stwierdzilam ze ciuszki po Jasku sa w bardzo dobrym stanie - wlasnie welurowe dobrze sie trzymaja :tak:

ja wczoraj mialam bardzo dobry dzien ;-) same mile niespodziewanki :-) i jeszcze nabylam pierwszy raz w drodze licytacji wieloprzedmiotowej knige za 14 zl a w sklepie kosztuje ona 49 zl :-)
moj wczorajszy dobry nastroj zostal jednak naruszony wieczorem... malz zdjal firanki po....wstyd pisac po jakim czasie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wypralam wiec firanki, umylam okno (nie powiem zeby obylo sie bez skurczy i bolu kregoslupa). umowilam sie z malzem ze zaraz jak przyjedzie powiesi jeszcze mokre firanki bo prasowania ich to ja juz nie przezyje... malz przyjechal i co uslyszalam??? "zaraz"... no i to "zaraz" trwalo na tyle dlugo ze firany wyschly i wygladaly jak psu z gardla wyciagniete... dzis znow je wypiore i gdyby nie bylo mnie na forum do jutra to znaczy ze malz wlaczyl opcje "zaraz" i ja go ZARAZ zaciukalam i mozna szukac ze mna kontaktu w areszcie sledczym:-);-):tak::-D paczki mile widziane beda ;-):tak::-):-D

poki co zmykam ;-)

Amelkowa!!!!!!!

jak potrzebujecie AGD do zabudowy to ruszajcie najpierw do sklepu z II gatunkiem - na Niemodlinskiej obok strazy miejskiej!!!

ceny maja tam fajne, towar z gwarancja a dlatego II garunek ze sie cos tam obilo albo zarysowalo w trakcie transportu - my mamy stamtad i zmywarke (450 zl taniej bo panel przy podlodze odpada) i pralke bo z boku porysowana - tu juz nie pamietam ile taniej kupilsmy...
ale takie odpbicia i zarysowania w sprzecie do zabudowy to pikus...

Nooo jeśli chodzi o 'naszego' pana od angielskiego to same superlatywy, dzieci szaleją z radości na jego widok i codziennie się pytają czy dzisiaj jest angielski :-D:-D Raz sama widziałam zajęcia, bo zrobił dzieciom zbiorowo na dworze - jakoś ich mało wtedy było i normalnie aż się ludzie zatrzymywali przy ogrodzeniu i patrzyli :tak::tak::tak:

to bylo 10.04.2009r. :-p:-p:-p w Wielki Piatek ;-)
nastawialam sie wtedy na czekanie az sie angielski skonczy a okazalo sie ze juz po zajeciach i ze na placu zabaw byli ;-)

Marcik wrzucaj i o ewentualnych cenach mów ;-) Ja pajacyków welurowych praktycznie nie mam... Więc zdjęcia mile widziane. Muszę jeszcze popytać bratówki mego M. co ona tam dla mnie odłożyła...

Z weluru mamy tylko tyle ... reszta u siostruni TZ :-(

roz 56, a duze sa jak 62

673407361

roz 62

673470950_1

673470950

roz 62

673477602

673477602_1

673477602_2

Rubi sukieneczek u nas brak :-D:-D

Amelkowa ;-)
nie chce Cie martwic ale... przegapisz :tak:
najlepiej poukladaj ciuszki wielkoscia a nie rozmiarem bo....
ja "zascielilam" cale lozko ciuszkami i ukladalam wielkoscia a i tak pewnie beda takie ktorych Monia nie zalozy... ale nie przejmuj sie - tak szybko bable rosna tylko na poczatku :-)

reklama
Jakis ciuszkowy dzien, nie Amelkowa ;-) Ja dalej na tym allegro te malenkie ciuchy wystawiam, a gdzie rozmiar 74 :angry: i akcesoria :szok: ... no trudno raz zrobie i juz bede miec na zas jak sie nie sprzeda ;-). Tak to jest jak sie ma net muła :-(
Dziecko z domu z babcia wybyło, wiec moge przynajmniej na spokojnie klikac :-)

Rubi do jakiego rozmiaru szybko sie rośnie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry