Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Wysle zaraz pw z numerem ;-)
... spoko spoko myslimy nad tym z synem non stop ;-)

z ubezpieczenia dostae kase ale juz mamy plany na co ja przeznaczymy i i ta trzeba bedzie jeszcze dokladac wiec chyba jednak zrezygnujemy w sumie to juz postanowilam ze nie pojdziemy... wozek , lozeczko ciuszki mam wanienke tez ale to i tak spor wydatkow tym bardziej ze chcemy sobie 3 w 1 kupic wozek a i tak nie wiem czy damy rade .... nie umre jak nie bede miala takiego filmiku jakos przezyje aczkolwiek pamiatka by byla super
dziekuje dziwczyny za odpowiedz ;-)
:-) chociaz wczoraj wieczorem pokazala zaklinaczom probke swoich mozliwosci 
;-):-)
. Teraz jak chodzi robi mu sie przeprost kolanek, chce sie z nim umowic w listopadzie do ortopedy na kontrole 
. Ten czas juz nie wroci, a rzeczy materialne w sumie po czasie i tak nic nie sa warte ;-). Zrobisz jak uwazasz
. Zdjec z 2d mamy z 10 chyba
a narazie duzo wydatkow w tym miesiacu bo to i wszystkich swietych przed wyplata i w koncu musze ciazowki kupic bo kurka ostatnie spodnie w jakie sie miescilam wlasnie dzisiaj patrze i mi sie przetarly na tylku i na dodatek mi sie zamek wyrwal chyba juz mam za duzy bandzioch i dlatego poszedl 

a ona nam później na lalce pokazuje jak dziecko stymulować 

tylko przeprowadzamy się z mieszkana do mieszkania