reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

anika no niby sie poukladalo ale najwazniejsza sprawa o ile bedzie z alimenciakami to dopiero przed nami a mowie o ile bedzie bo kurka on a znow cos kreci...

a amelkowa tez mis ie wydaje ze jak jest w szpitalu to raczej po panele nie pojedzie :) a moze chce miec niezapomniane przezycia i chce rodzic ekstremalnie :-D ciekawe by to bylo ;-)

reklama
hej Babki :-)

wpadam tylko poczytać co u Was co by później za dużo do czytania nie było :tak::tak: no i pewnie następnym razem jak zajrzę to Amelkowa już rozpakowana będzie :-):-)

Amelkowa powodzenia!! my też trzymamy kciukaski !!!

papa i buźka dla wszystkich

bry :-):-):-)

laski - to ze Amelkowa jest w szpitalu nie oznacza ze rodzi ;-) ma jeszcze przeciez 2 tygodnie :-):tak:
a ze zalezy jej na panelach to sie wcale nie dziwie :tak::tak::tak: a na wyprawe panelowa potrzebuje jednego dnia :tak:

Ale Wy kochane jesteście :-):-)

W naszym szpitalu zainstalowali web-kiosk i przyszłam zobaczyć jak działa ;-)

Nie rodzę i się nie zanosi :sorry: musiałam się tu zainstalować, bo krwawiłam po wizycie u mojego ginekologa we wtorek... No i krwawienie przemieniło się w plamienie, a dzisiaj to już go nie ma, więc mnie jutro (w moj termin :-D) puszczą do domu. Zapraszają na następny czwartek :tak::tak: jeśli nic nie ruszy.

Ale się nie zapowiada, po dzisiejszym badaniu usłyszałam że ten centymetr to taki powierzchowny jest i kanał szyjki szczelnie zamknięty :tak:
Tak czułam że to jeszcze nie teraz..

a co paneli to już wybrane, Rubi przecież Ci pisałam o kafelkach :-D:-D
Wyprawę planujemy w sobotę...

to jeszcze zajrzę na moje październikówki i zmykam!
Buziaki!!!

reklama
nie znalazlam tego SMSa....

a we wtorek bylam w takim szoku ze sie wdrapalas do mnie na to 4 pietro z tym krwawieniem ze nie bardzo kontaktowalam jak chlopaki rozmawiali o tych plytkach, panelach, drzwiach itp...
no i my tam akurat panele kupowalismy wiec moglo mi sie pomydlic ;-) :-p

a z innej beczki... miala byc dzis pogoda ladna... i co??? czy slonca nie ma tylko na ZWM?

anik - pukaj na PW to podam Ci adres :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry