reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
czesc dziewczyny !! niestety musze sie pożegnać z wami , bylo milo ale nie bede miala neta ....trudno,ale jakoś bedzie a szkoda bo milo bylo ...Amelkowa trzymam mocno kciuki (pogrubiłabym tekst ale nie umiem :-D )wiem że bedzie wszystko oki !!buziaczki i trzymajcie sie ciepło.....w górach już śnieg..... hej:-)

do wiosny to mi wielkolud w brzuchu urośnie i nie dam rady urodzić :-p:-p:-D:-D

Mami szkoda... Wpadaj do nas przy okazji czasem ;-)

Ja wiem dlaczego Ania nie wychodzi - dzisiaj jeszcze musimy wybrać płytki na podłogę do kuchni, bo jakoś tak przegapiliśmy... :sorry2::sorry2:

Witajcie w ten paskudny seczwo-wietrzny dzień,a raczej już wieczór:-)
Amelka jak juz wysiadam jak czytam o tych Twoich podłogach,zamiast rodzić to Ty jakieś płytki wybierasz:-DZacznij Ty robiś jakies przysiady czy coś. A moze Ania jest juz tez w szoku z tymi podłogami i nie wiem juz co ma robic:-D
mississ a Ty nasz płec dziecka?fajnie tak na wiosne urodzic,latem juz bedzie takie fajnusne :-)

Kasiu chodzenie po sklepach to bardzo dobry sposób na wywołanie porodu :-):-)
ja raczej do rana nie dotrzymam i się szybciej zbierzemy do szpitala... :-) skurcze mam że ja pierdziu... i krwi w śluzie więcej...

Więc do zobaczenia laseczki;-);-)

reklama
Ledwo wróciłam z zaświatów po przerwie a tu taaaaaaakie wieści:-)
Ale na najważniejsze zdążyłam. Amelko, niech Ania obezwadni Cię swoim słodkim ciałkiem jak najszybciej. Życzę Wam by poród był bajkowy a pierwsze Wasze spotkanie po drugiej stronie brzuszka było właśnie tak cudowne, jak o nim przez 9 miesięcy marzyłaś. Powodzenia kochana:tak::tak::tak:
Ściskam i całuję....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry