reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

I jeszcze Aga pytałaś czy pracuje w swojej branży. No więc poniekąd tak,bo od stycznia zaczęłam pracowac w Zarządzie Dróg Wojewódzkich:tak::-)
to mam pytanie, czy to u Ciebie w pracy wydawane są decyzje o remontach dróg w Opolu??? Jak tak to podetnij nogi w krześle temu kto wydał decyzje o rozkopaniu 1 maja na zime i zostawieniu remontu nie wiadomo na jak długo, niech sobie ludzie auta psują:no: no ale to tyko w Polsce jest chyba możłiwe...wrrrr aż mną trzęsie ze złości na takich urzędników:wściekła/y:

reklama
Hej Dziewczyny.
Miałam być na bieżąco, ale nie wyrabiam :no: Sesja w pełni i mimo tego, że większość mam z głowy to najgorszy exam przede mną :sorry2: Bleeee...

Obiło mi się o oczy, że Marcik nas opuściła :-( Szkoda...

Daggy - zacznij teraz trenować biegi długodystansowe - przyda się ;-)

Madzia, zdrówka dla Maciusia :tak:

I tylko tyle mój mózg pozwolił mi zapamiętać :zawstydzona/y:

Moja Oliwka w końcu poszła do przedszkola... I mnie załamała, bo powiedziała, że dzieci się wcale nie cieszyły i jej nie lubią i tylko pani ją lubi :shocked2: A do tego chciała się dzisiaj ogolić tak jak tatuś... No i się ogoliła... Z takim efektem, że na ustach i nad ustami (pod nosem) ma dwie okropne krwawiące krechy :szok: I nawet nie mogę dokładnie zobaczyć, bo wpada w histerię i głowę chowa... :dry: A kiedy ona się chciała ogolić to nie wiem... Ech...

A poza tym - szukam kogoś kto potrafi pisać biznes plan ;-):tak: Aktualnie jest mi to bardzo potrzebne do szczęścia... (wiem, że na necie można znaleźć gotowe, ale akurat nie związane z działalnością, która mnie interesuje ;-)). Orientujecie się w tym temacie ?

Hej!

Aga my się zajmujemy drogami wojewódzkimi,czyli np tymi łączącymi sąsiednie województwa,a drogi w Opolu podlegaja pod Miejski Zarząd Dróg i nam nic do tego:sorry2: A i szczerze mówiąc nie wiem co za baran wymyślił remont dróg na jesień,bo po pierwsze cięzko jest teraz w zimie wykonywać roboty przy takim mrozie,a po drógi po zimie te już zrobione drogi i tak bedą w opłakanym stanie:baffled:

Potworek twoja Oliwka to niezły gigant:szok::-D Mój mały też już wie do czego służy maszynka,ale jeszcze się nie pociął:sorry2: Ja w temacie biznes planów nieztety zielona,więc nie pomogę:sorry2:

Ludzie,jest tak zimno,ze w aucie jadąc w rękawiczkach rece mi niemal zamarzły:szok: A drugie auto nam wczoraj w ogóle nie odpaliło:baffled::no:
Ja już chcę wiosnę:-p

Hej Dziewczyny.
Miałam być na bieżąco, ale nie wyrabiam :no: Sesja w pełni i mimo tego, że większość mam z głowy to najgorszy exam przede mną :sorry2: Bleeee...

Moja Oliwka w końcu poszła do przedszkola... I mnie załamała, bo powiedziała, że dzieci się wcale nie cieszyły i jej nie lubią i tylko pani ją lubi :shocked2: A do tego chciała się dzisiaj ogolić tak jak tatuś... No i się ogoliła... Z takim efektem, że na ustach i nad ustami (pod nosem) ma dwie okropne krwawiące krechy :szok: I nawet nie mogę dokładnie zobaczyć, bo wpada w histerię i głowę chowa... :dry: A kiedy ona się chciała ogolić to nie wiem... Ech...

u mnie też sesja w pełni, jeszcze egzam i zaliczenie przede mną, a chęci do nauki zero:baffled:

wow, niezły agent z tej Twojej córci:shocked2::-)

Ej,a co tu tak cicho:confused:

Ja sie pomału do domu zbieram,tzn . w sumie nie do domu, a na odczulanie,a tak mi sie nie chce ojoj:no::baffled: Jakos tak śpiaco u mnie dzisiaj.ale wy chyba tez śpicie,że się nie odzywacie co?;-)
to do jutra!
Ja tylko w pracy klikam,bo w domu juz nawet nie mam ochoty kompa włączać po całym dniu przed monitorem w pracy:sorry2:

Dobry wieczór ;) czy raczej dobra noc :-D

Jeju, byłam dzisiaj w Opolu z mężem i mieliśmy "przyjemność" jechać 1 maja :szok: No po prostu gratuluję wyobraźni tym, co to zaczęli robić :baffled:

Jutro moje dziecię ma bal karnawałowy i trochę mi przykro, bo strasznie chciała mieć strój księżniczki i mieć koronę... A ma strój śnieżynki (w sumie może być - bo jest biały z dużą ilością srebrnego ;-)), do tego naszyjnik... Ale korony nie ma i może być jutro ciężko... Dobrze, że mój mąż ją zawozi do przedszkola :-D (ubłagałam go, bo tak to ja musiałabym wstać po 6, a że on młodą zawiezie to wstanę o 7 tylko po to żeby ją wyszykować i z powrotem do łózia :-p).

No i faktycznie - cicho tu :-(

jejku jaka zimnica dziewczyny - ja dziś karolkę ubrałam do żłoba, wsiadamy do samochodu a tui dooopa nie odpalił :wściekła/y::szok: na szczęście przejeżdżała taxa więc zawiozłam moją misię taksówą :-)
ja tez chcę wiosnę!!!!!
wczoraj zaliczyłyśmy sanki i pierwszą wywrotkę :-p a po południu skoczyłymy do solarisa i wreszcie na siłe kupiłam męzowi kurtkę zimową bo on jest taki mądry że mu nogdy nic nie potrzeba i w mrozy po -20 chodzi w swojej ulubionej jesiennej ggggrrrrrr :no::no::no: brak słów

moja psina dostała cieczkę :shocked2::shocked2::baffled::baffled: i ciągle chce wychodzić na spacer :szok::szok::szok:
nooo to tyle u nas -

potworek a korony to wiesz gdzie widziałam w tesco 24h jak się wchodzi tym dalszym wejściem tam jest taki sklepik gdzie są ubrania dla dzieci i tam jest pełno dodatków właśnie takich ala korony, różdżki, rękawiczki itd :tak::tak::tak:

Amelkowa bo to trzeba na kawkę wpaśc do sąsiadki i od razu będzie lepiej :-):-)
Ja tam Oleńkę nadal na balkon wystawiam jak nie spaceruję , wczoraj spała tam 2 ,5 h....więc chyba się nie musiscie bać wyjśc...:-):-) Przykrywam puchową kołdrą i lula, że hej!
No dziś jej nie dałam bo poliki miała takie suche , może od mrozu własnie i co? pospała tylko godzine i pobudka....
a dzis nowy kuzyn się urodził Oleńce , kuzyn P. został tatą i to taki do którego często jeżdzimy bo tam też babcia P. mieszka więc super kolega będzie do szaleństw. Ale bidulka rodziła 12 h od odejścia wód płodowych....to się namęczyła.

Ostatnia edycja:
reklama
Amelkowa bo to trzeba na kawkę wpaśc do sąsiadki i od razu będzie lepiej :-):-)
Ja tam Oleńkę nadal na balkon wystawiam jak nie spaceruję , wczoraj spała tam 2 ,5 h....więc chyba się nie musiscie bać wyjśc...:-):-) Przykrywam puchową kołdrą i lula, że hej!
No dziś jej nie dałam bo poliki miała takie suche , może od mrozu własnie i co? pospała tylko godzine i pobudka....
a dzis nowy kuzyn się urodził Oleńce , kuzyn P. został tatą i to taki do którego często jeżdzimy bo tam też babcia P. mieszka więc super kolega będzie do szaleństw. Ale bidulka rodziła 12 h od odejścia wód płodowych....to się namęczyła.

ja sie zastanawialam czy Patryka na balkon dac, ale nie mam odwagi przy takich mrozzzzaaaach:no:

Do góry