Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No to dla mnie szok,bo myśmy mieli tę samą gondolę i Maciek pojeździł w niej 4 m-ce,z resztą znajomych synek też
No i do fotelika już jak miał 7 m-cy też się nie mieścił
).
A mój m do dziś nie może przeżyć ,ze wymieniliśmy Speedi na Buzza
Daggy i jak??? Przyszła wiadomość???
Marcik i coś Ty najlepszego zrobiła babo??? Czemu Cię tu już nie ma?

Madzia Oleńka jest duża ale drobniutka, noi dziewczynka. Gondolka na styk była ale mogła w niej spać....Teraz juz nózki wystają. A w foteliku jeździ nadal ale nóżki tez wystaja więc powoli muszę szukać nowego. Tez nie wiem jakiego ? jaki polecacie?
Nam się to kólko tez blokuje niestety.
Podobno speedy wygodniejszy ale własnie taki duży.
A wczoraj Ola zrobiła 3 kroczki! sama...no a dzis dalej raczkowanie :-):-)
I ostatnio jak chce coś dostać to mówi "da" i pokazuje palcem, wiec dobrze juz zna znaczenie słowa....a i pokazuje jak robi krówa i konik :-):-)
już niedługo i jej nie dogonisz;-)
,ale dobrze,że w sumie jest po twojej mysli.
Póki co mam założony implant,więc myślę,że poczekam jeszcze te 1,5 roku i coś będziemy wtedy myśleć.
Na szczęście to dopiero początek.Dostalismy antybiotyk imłody musi tydzien w domu posiedzieć.I teraz kombinujemy z kim,bo ja zbytnio wolnego nie moge brac
Dzisiaj i jutro jest z teściówką,póxniej moja mama weżmie wolne,później mój tata.Szkoda tylko,ze tydzień nam w żłobku przepadnie,ale mam nadzieję,ze się Maciuś nie odzwyczi
Trzymajcie kciuki!