reklama
Ja mam Quinny Buzz, dla mnie super, lekki, do auta ( co dla mnie ważne) składa sie super, lekko i szybko i zajmuje mało miejsca. Gondola prawie do teraz starczyła, teraz Ola juz się nie mieści ale msc temu spała w niej na balkonie :-):-)
Spacerówka przodem i tyłem, dla mnie to , że przodem było własnie priorytetem w szukaniu wózka, bo lubię patrzec na moją córunię i z nią rozmawiać....:-)
Fotelik się wpina więc nawet teraz na zakupy czy szybki wypad super sprawa. Jedyny minus to mała budka.....ale za to nisko się spuszcza więc nie jest tak źle.
A ja 1 ciuszki kupiłam 2 lata przed narodzinami Oli :-):-)
A tak to na bierząco kupowałam zwłaszcza akcesoria ale najwięcej po 20 tyg jak się dowiedziałam, że to dziewczynka to były rzuty na ciuchy!
Spacerówka przodem i tyłem, dla mnie to , że przodem było własnie priorytetem w szukaniu wózka, bo lubię patrzec na moją córunię i z nią rozmawiać....:-)

Fotelik się wpina więc nawet teraz na zakupy czy szybki wypad super sprawa. Jedyny minus to mała budka.....ale za to nisko się spuszcza więc nie jest tak źle.
A ja 1 ciuszki kupiłam 2 lata przed narodzinami Oli :-):-)
A tak to na bierząco kupowałam zwłaszcza akcesoria ale najwięcej po 20 tyg jak się dowiedziałam, że to dziewczynka to były rzuty na ciuchy!
Daggy jeszcze miesiąc temu Ola ci się w gondoli mieśiła

No to dla mnie szok,bo myśmy mieli tę samą gondolę i Maciek pojeździł w niej 4 m-ce,z resztą znajomych synek też
No i do fotelika już jak miał 7 m-cy też się nie mieścił
A teraz też mamy Buzza,bo mnie ta możliwość ,że młodego widzę przekonała i Speedi zamieniliśmy na Buzza właśnie.Jedyny feler to to,że to kółko z przodu się nam blokuje na śliskich powierzchniach,a zwłaszcza w sklepach.No i to siedzisko teraz już trochę małe,mimo to ,że mamy już to większe (niby od 18 m-cy,a my mamy już je od 8
).
Szczerze mówiąc Speedim mi się lepiej jeździło w sensie lżej i spacerówka większa,za to Buzz mniejszy i jak dla mnie poręczniejszy
A mój m do dziś nie może przeżyć ,ze wymieniliśmy Speedi na Buzza

A teraz też mamy Buzza,bo mnie ta możliwość ,że młodego widzę przekonała i Speedi zamieniliśmy na Buzza właśnie.Jedyny feler to to,że to kółko z przodu się nam blokuje na śliskich powierzchniach,a zwłaszcza w sklepach.No i to siedzisko teraz już trochę małe,mimo to ,że mamy już to większe (niby od 18 m-cy,a my mamy już je od 8

Szczerze mówiąc Speedim mi się lepiej jeździło w sensie lżej i spacerówka większa,za to Buzz mniejszy i jak dla mnie poręczniejszy

Madzia Oleńka jest duża ale drobniutka, noi dziewczynka. Gondolka na styk była ale mogła w niej spać....Teraz juz nózki wystają. A w foteliku jeździ nadal ale nóżki tez wystaja więc powoli muszę szukać nowego. Tez nie wiem jakiego ? jaki polecacie?
Nam się to kólko tez blokuje niestety.
Podobno speedy wygodniejszy ale własnie taki duży.
A wczoraj Ola zrobiła 3 kroczki! sama...no a dzis dalej raczkowanie :-):-)
I ostatnio jak chce coś dostać to mówi "da" i pokazuje palcem, wiec dobrze juz zna znaczenie słowa....a i pokazuje jak robi krówa i konik :-):-)
I ostatnio jak chce coś dostać to mówi "da" i pokazuje palcem, wiec dobrze juz zna znaczenie słowa....a i pokazuje jak robi krówa i konik :-):-)
Arogo
Fanka BB :)
Daggy i jak??? Przyszła wiadomość???
Marcik i coś Ty najlepszego zrobiła babo??? Czemu Cię tu już nie ma?
A co sie stało z Marcik, ktoś wie czemu uciekła od nas???:-(
Ja miałam stresujący weekend, ale dzisiaj nadeszła @ i wszystko wróciło do normy;-) nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży teraz

Arogo
Fanka BB :)
Madzia Oleńka jest duża ale drobniutka, noi dziewczynka. Gondolka na styk była ale mogła w niej spać....Teraz juz nózki wystają. A w foteliku jeździ nadal ale nóżki tez wystaja więc powoli muszę szukać nowego. Tez nie wiem jakiego ? jaki polecacie?
gratulacje dla Oleńki

Hej babeczki!
Daggy to brawa dla Oleńki!!! Już niedługo będziesz za nią biegać
Aga no to rzeczywiście miałaś stresa
,ale dobrze,że w sumie jest po twojej mysli.
Ja to tak ostatnio myśle,że już bym mogła być znów w ciąży,ale zawsze się jakieś "ale" znajdzie
Póki co mam założony implant,więc myślę,że poczekam jeszcze te 1,5 roku i coś będziemy wtedy myśleć.
A mój Maciuń chory:-( Miał wysoką gorączkę 39,6 w piątek i wieczorem w sobotę i sie okazało,ze to jednak nie od zębów,a zapalnie migdałków i gardła
Na szczęście to dopiero początek.Dostalismy antybiotyk imłody musi tydzien w domu posiedzieć.I teraz kombinujemy z kim,bo ja zbytnio wolnego nie moge brac
Dzisiaj i jutro jest z teściówką,póxniej moja mama weżmie wolne,później mój tata.Szkoda tylko,ze tydzień nam w żłobku przepadnie,ale mam nadzieję,ze się Maciuś nie odzwyczi
No i mam też nadzieję,ze to jednak nie początek żłobkowych chorób
Trzymajcie kciuki!
a tak w ogóle to wcale po mim choroby nie widac,biega i szaleje

A i szkoda ,ze Marcik się tak na nas obraziła.
Daggy to brawa dla Oleńki!!! Już niedługo będziesz za nią biegać

Aga no to rzeczywiście miałaś stresa

Ja to tak ostatnio myśle,że już bym mogła być znów w ciąży,ale zawsze się jakieś "ale" znajdzie

A mój Maciuń chory:-( Miał wysoką gorączkę 39,6 w piątek i wieczorem w sobotę i sie okazało,ze to jednak nie od zębów,a zapalnie migdałków i gardła

No i mam też nadzieję,ze to jednak nie początek żłobkowych chorób

a tak w ogóle to wcale po mim choroby nie widac,biega i szaleje

A i szkoda ,ze Marcik się tak na nas obraziła.
reklama